- Konular
- 16
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,
Serinin köklerine geri döndüğü, Bağdat'ın büyüleyici sokaklarında Basim'in hikayesine tanıklık ettiğimiz Assassin's Creed Mirage için özel olarak hazırlanan PS4 ve PS5 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Oyunun en kapsamlı sürümü olan Deluxe Edition - Valley of Memory paketiyle tam uyumlu olan bu çalışma sayesinde, ana hikayeyi ve tüm ek içerikleri hiçbir detayı kaçırmadan tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.

Bu yama paketi, güncel konsol yazılımlarında test edilmiş olup tamamen sorunsuz ve kararlı bir şekilde çalışmaktadır.
Serinin köklerine geri döndüğü, Bağdat'ın büyüleyici sokaklarında Basim'in hikayesine tanıklık ettiğimiz Assassin's Creed Mirage için özel olarak hazırlanan PS4 ve PS5 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Oyunun en kapsamlı sürümü olan Deluxe Edition - Valley of Memory paketiyle tam uyumlu olan bu çalışma sayesinde, ana hikayeyi ve tüm ek içerikleri hiçbir detayı kaçırmadan tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.

Bu yama paketi, güncel konsol yazılımlarında test edilmiş olup tamamen sorunsuz ve kararlı bir şekilde çalışmaktadır.
Konsol Sürüm Uyumluluk Bilgisi
Yama dosyamız modern konsol sistemlerinde titizlikle test edilmiştir:
PS4 12.02 versiyonunda sorunsuz test edildi ve onaylandı.
PS5 9.60 versiyonunda sorunsuz test edildi ve onaylandı.
Kurulum Öncesi Bilmeniz Gerekenler ve Önemli Notlar
Kurulum aşamasına geçmeden önce, konsolunuzda herhangi bir veri kaybı veya dosya çakışması yaşamamanız adına lütfen şu detaylara dikkat edin:- Yedekleme: Her ihtimale karşı kuruluma başlamadan önce orijinal oyun dosyalarınızın ve mevcut kayıt verilerinizin (Save) bir yedeğini almayı unutmayın.
- Sorumluluk: Kurulum esnasında veya sonrasında oluşabilecek dosya bozulmaları tamamen kullanıcı sorumluluğundadır.
Adım Adım PS4 / PS5 Türkçe Yama Kurulum Rehberi
- İlk olarak Assassin's Creed Mirage: Deluxe Edition ana oyununu konsolunuza eksiksiz bir şekilde yükleyin.
- Aşağıda paylaştığım Google Drive bağlantısı üzerinden Türkçe dil desteği eklenmiş olan güncel yama/güncelleme dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirdiğiniz yama dosyasını (PKG formatında) bir USB bellek veya harici disk yardımıyla konsolunuza aktararak yükleme işlemini tamamlayın.
- Kurulum bittikten sonra oyun otomatik olarak Türkçe dil desteğiyle açılacaktır. Ekstra bir dil ayarı yapmanıza gerek kalmaz.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum aşamasında takıldığınız bir yer olursa, dosyayı konsola yüklerken bir hata alırsanız veya oyun Türkçe açılmazsa hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik problemleri bu konunun altına yorum olarak yazabilir veya doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Assassin's Creed Mirage PS4/PS5 Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.