- Konular
- 160
Merhaba TurkceYama.Org Kullanıcıları!
Bugün sizlerle GTA V Legacy (eski nesil sürüm) hikâye modu kayıtlarını, GTA V Enhanced (yeni nesil sürüm)'e nasıl aktarabileceğinizi anlatacağım. Eğer oyuna kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız ve kayıtlarınızı kaybetmek istemiyorsanız, bu rehber tam size göre!
Rockstar, eski kayıtları kaybetmeden yeni nesil sürüme geçiş yapabilmeniz için bir bulut kaydetme sistemi sunuyor. Ancak işlemleri doğru yapmazsanız kayıtlarınızı yanlış aktarabilir veya kaybedebilirsiniz. Bu yüzden adımları dikkatlice takip etmenizi öneririm.
GTA V Legacy Kayıtlı Oyununu Rockstar Sunucularına Yükleme
İlk olarak, eski sürümdeki kayıtlı oyunumuzu Rockstar Cloud Save sistemi ile sunucuya yüklememiz gerekiyor. Bunun için aşağıdaki adımları takip edin:

Bu adımları yaptıktan sonra GTA V Legacy'yi kapatabilir ve GTA V Enhanced sürümünü açabiliriz.
GTA V Enhanced Sürümüne Kayıtlı Oyun Dosyasını İndirme
Şimdi GTA V Enhanced Edition'ı açarak buluttaki kayıtlı oyunumuzu indiriyoruz.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra GTA V Enhanced hikâye moduna, Legacy sürümündeki kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
GTA Online Kayıt Aktarımı Hakkında
Ben GTA Online oynamadığım için Online karakter aktarım sürecini gösteremedim. Ancak mantık olarak benzer bir işlem uygulanıyor olabilir.Eğer GTA Online karakterinizi aktarmak istiyorsanız:

Online geçiş sürecinde bazı avantajlar veya ek içerikler sunulabilir, bu yüzden Rockstar’ın açıklamalarını takip etmek faydalı olacaktır.
✔ GTA V Legacy sürümündeki kayıtlı oyunlarınızı, GTA V Enhanced sürümüne kaybetmeden aktarabilirsiniz.✔ Kayıtlı oyun dosyanızı yedeklemeyi unutmayın! Yanlış bir kayıt yükleme ihtimaline karşı manuel yedek almak iyi bir fikirdir.
✔ Online modda karakter aktarımı için Rockstar'ın güncel duyurularını kontrol edin.
Eğer işlemi yaparken bir hata alırsanız veya sormak istediğiniz bir şey olursa, yorumlarda belirtmekten çekinmeyin! Bu rehberin GTA 5 kayıt aktarımı sürecinde size yardımcı olmasını umuyorum.

Oyuna ait Türkçe Yama'yı indirmek için:
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.