- Konular
- 160
Merhaba TurkceYama.Org kullanıcıları,
Bugün sizlerle uzun süredir üzerinde çalıştığım Indiana Jones The Great Circle Türkçe Yamayı paylaşıyorum. Oyunun tam anlamıyla keyfini çıkarabilmeniz için menüler, diyaloglar, görev açıklamaları ve ara sahneler dahil olmak üzere büyük bir kısmı Türkçeleştirildi. Eğer bu efsanevi macerayı kendi dilimizde yaşamak istiyorsanız, bu yama tam size göre.
Düzenlenmiş DeepL çevirisidir.
26 Şubat güncellemesi ile uyumludur.
Eski sürüme sahipseniz, önce oyunu güncelleyip sonra yamayı kurmalısınız.
Tüm hikâye, menüler ve görev açıklamaları çevrildi.
Bazı teknik terimlerde ufak tefek İngilizce kelimeler bulunabilir.
Herhangi bir çeviri veya sembol hatası fark ederseniz, bildirebilirsiniz.

İndirdiğiniz .rar dosyasını çıkartın.
İçinden çıkan dosyayı Indiana Jones - The Great Circle\base klasörüne atın.
(
Orijinal dosyanın yedeğini almayı unutmayın!)
Yamayı Kaldırma: Eğer geri almak isterseniz, yedeğini aldığınız orijinal dosyayı tekrar base klasörüne atıp değiştirmeniz yeterlidir.
Story Master (Çeviri & Düzenleme)
Yamayı en iyi hale getirmek için uzun süredir çalışıyordum. Oynamayı planladığım için çeviri sürecinde titizlikle ilerledim. Eğer eksik veya hatalı yerler fark ederseniz, yorum yaparak bana bildirebilirsiniz.
Eğer Indiana Jones The Great Circle'ı tam anlamıyla deneyimlemek istiyorsanız, bu yama size mükemmel bir fırsat sunuyor. Oyunun atmosferine zarar vermeden, doğal ve akıcı bir çeviri yapmaya özen gösterdim.
Yamayı denedikten sonra görüşlerinizi ve geri bildirimlerinizi bu konu altına yazabilirsiniz. Bu sayede eksik veya hatalı noktaları hızla düzeltebiliriz.
Herkese keyifli oyunlar dilerim.
Bugün sizlerle uzun süredir üzerinde çalıştığım Indiana Jones The Great Circle Türkçe Yamayı paylaşıyorum. Oyunun tam anlamıyla keyfini çıkarabilmeniz için menüler, diyaloglar, görev açıklamaları ve ara sahneler dahil olmak üzere büyük bir kısmı Türkçeleştirildi. Eğer bu efsanevi macerayı kendi dilimizde yaşamak istiyorsanız, bu yama tam size göre.
Türkçe Yama Hakkında

Kurulum

Emeği Geçenler

Yamayı en iyi hale getirmek için uzun süredir çalışıyordum. Oynamayı planladığım için çeviri sürecinde titizlikle ilerledim. Eğer eksik veya hatalı yerler fark ederseniz, yorum yaparak bana bildirebilirsiniz.
İndirme Bağlantısı

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.