Türkçe Yama

Admin

Yönetici
Konular
151
Merhaba TurkceYama.Org kullanıcıları!

Bugün sizlerle Infliction: Extended Cut PS4 için hazırladığım Türkçe Yama hakkında detaylı bir inceleme paylaşacağım. Korku oyunu severlerin büyük ilgi gösterdiği Infliction, etkileyici atmosferi ve tüyler ürperten hikayesiyle oyuncuları derin bir gerilimin içine çekiyor. Ancak, oyunun orijinal dili İngilizce olduğu için hikayeyi tam anlamıyla kavramak bazı oyuncular için zor olabiliyor. İşte bu yüzden hazırladığım Türkçe yama, oyunun tüm detaylarını anlamanızı sağlayarak daha sürükleyici bir deneyim sunuyor.

1740346981484

Yama Hakkında Genel Bilgiler

Türkçe yama, oyunun tüm kırılmış (jailbreak) versiyonlarıyla sorunsuz çalışmaktadır.
✔ Çeviri, ana oyun ve tüm güncellemeleri (update dosyaları) kapsayacak şekilde düzenlenmiştir.
Menü, diyaloglar, ipuçları ve oyun içi metinler eksiksiz bir şekilde çevrilmiştir.
✔ Oyunu daha iyi anlamanızı sağlayacak bağlamına uygun çeviriler kullanılmıştır.

Bu yamayı hazırlarken orijinal oyun atmosferine zarar vermemeye özen gösterdim. Özellikle korku oyunlarında, dilin doğru kullanılması çok önemli olduğu için, oyundaki gerilim unsurlarını ve hikayenin derinliğini bozmadan Türkçeye çevirmeye çalıştım.

Emeği Geçenler ve Teşekkürler

Bu yamayı hazırlarken hako @hako tarafından paylaşılan oyunu ve Amrshaheen61 tarafından sağlanan tool'u kullandım. Bu yüzden onlara teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Kurulum Rehberi (Mutlaka Okuyun!)

Yamayı kurmadan önce, kurulum adımlarını dikkatlice takip etmelisiniz. Yanlış bir işlem yapmanız durumunda oyun çalışmayabilir veya update dosyanız bozulabilir.

1️⃣ Gerekli Dosyaları Edinin:

• Oyunun kırılmış (jailbreak) sürümüne sahip olmanız gerekmektedir.
  • Oyunun v1.00 - v1.03 update dosyalarına ihtiyacınız olacak.
  • Oyun ve update dosyalarını buradan indirebilirsiniz:
    🔗
2️⃣ Türkçe Yamalı Update Dosyası Oluşturma:

• Yamayı harici diskiniz üzerinden oluşturmanız gerekiyor.
  • Harici diskinizde en az 25 GB boş alan bulunmalıdır. Eğer yeterli alan yoksa işlem başarısız olacaktır.
  • Aşağıdaki videoyu izleyerek adımları tek tek takip edin:
    📺 Infliction: Extended Cut PS4 Türkçe Yamalı Update Dosyası Oluşturma Videosu (Video linki paylaşılmamış, ancak kullanıcılar için bu adımı takip etmeleri önerilir.)
3️⃣ Update Dosyasını Kurun:

• Türkçe yamalı update dosyanız oluşturulduktan sonra, PS4’ünüze bu update dosyasını kurmanız gerekmektedir.
  • Kurulumu tamamladıktan sonra oyunu başlatabilirsiniz.

Çeviri Kalitesi ve Oyun Deneyimi

Türkçe yama, oyunun gerilim dolu atmosferini bozmadan size en iyi deneyimi sunmak için özenle hazırlandı. Hikaye bazlı korku oyunlarında metinlerin doğru ve anlaşılır olması büyük bir önem taşıyor. Yamada, anlam kaymalarını önlemek için çeviriyi bağlama uygun olarak düzenledim.

🔹 Diyaloglar: Akıcı ve doğal bir Türkçeyle çevrildi.
🔹 Menü & Arayüz: Oyunun tüm menü ve seçenekleri tamamen Türkçeye çevrildi.
🔹 İpuçları & Belgeler: Oyundaki önemli ipuçları ve notlar eksiksiz bir şekilde Türkçeye aktarıldı.

Güvenlik ve Uyum Konusu

⚠️ Önemli Not:
Bu yama sadece kırılmış (jailbreak) konsollarda çalışmaktadır. Eğer PS4’ünüz güncellenmişse veya orijinal yazılım kullanıyorsanız, bu yamayı kuramazsınız.

Yama dosyasında herhangi bir virüs, zararlı yazılım veya sistem dosyalarına zarar verecek bir kod bulunmamaktadır. Ancak, yama aracını kullanırken yanlış işlem yapmamak için mutlaka kurulum rehberini adım adım uygulayın.

Infliction: Extended Cut PS4 için hazırlanmış bu Türkçe yama, korku oyunları sevenler için büyük bir fırsat. Oyunun hikayesini tam anlamıyla kavrayarak daha derinlemesine bir deneyim yaşamak istiyorsanız, bu yamayı kesinlikle tavsiye ediyorum!

Olumlu Yönler:

✅ Oyunun tamamını kapsayan çeviri (Ana oyun + Update dosyaları)
✅ Kolay kurulum ve kaldırma işlemi
✅ Gerilimi ve atmosferi bozmadan bağlamına uygun çeviri
✅ Menü, diyaloglar, ipuçları tamamen çevrildi

Geliştirilebilecek Yönler:

❌ Kırılmış (jailbreak) PS4 gerektiriyor, orijinal sürümlerde çalışmıyor
❌ Harici diskte en az 25 GB boş alan gerektiriyor

Infliction: Extended Cut’ın korkutucu dünyasında, artık hikayeyi Türkçe olarak yaşayabilirsiniz! Yamayı denemek isteyenler için aşağıda kurulum videosunu ve gerekli bağlantıları bulabilirsiniz. İyi oyunlar dilerim! 🎮👻

Türkçe Yama'yı İndir :
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.
Rar şifresi: ÇAĞ

Eğer Infliction: Extended Cut’ı Türkçe oynamak istiyorsanız, bu yamayı kesinlikle tavsiye ediyorum. Aşağıdaki linkten indirerek deneyebilirsiniz. İyi oyunlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';