Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
11
Merhaba Turkceyama.Org üyeleri,

Seçimlerinizin ve kardeşlik bağlarının hikayeye yön verdiği duygu yüklü macera oyunu Life is Strange 2 için eksiksiz ve en güncel Türkçe yama paketini sizlerle paylaşıyorum. Sean ve Daniel kardeşlerin çıktığı bu zorlu yolculukta, tüm hikayeyi ve diyalogları hiçbir detayı kaçırmadan tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.

1778963687273.png

Türkçe Yama Hakkında ve Çeviri Kapsamı​

Bu yerelleştirme çalışması, oyunun tüm içeriğini kapsamaktadır ve tamamen Steam platformuyla uyumlu olarak çalışmaktadır. Yama sayesinde oyundaki şu öğeler %100 Türkçeye çevrilir:

• Ana Menü ve Oyun İçi Arayüz
  • Senaryo ve Tüm Diyalog Altyazıları
  • Karakter Günlüğü ve Notlar
  • Telefon Mesajlaşmaları ve Çevre Etkileşimleri

Yamaya Dahil Olan Bölümler (Tüm Sezon)​

Ayrı ayrı dosya aramanıza gerek kalmadan, bu paketle birlikte oyundaki tüm bölümler tamamen Türkçeleşmektedir:

• Episode 1: Roads
  • Episode 2: Rules
  • Episode 3: Wastelands
  • Episode 4: Faith
  • Episode 5: Wolves

Adım Adım Kurulum Rehberi​

Yamanın sorunsuz çalışması için aşağıdaki adımları sırasıyla ve dikkatlice uygulamanız gerekmektedir:

1. Aşağıda paylaştığım bağlantıdan Türkçe yama arşivini bilgisayarınıza indirin ve zip dosyasını bir klasöre çıkartın.
  2. Oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu klasöre gidin ve şu dizini takip edin:\LIS2\Content\Paks\
  3. Bu klasörün içinde yer alan ve adında "Localization" geçen tüm .pak uzantılı orijinal dil dosyalarını silin veya her ihtimale karşı başka bir klasöre taşıyarak yedekleyin.
  4. Zipten çıkardığınız "Life is Strange 2" klasörünün içerisinde yer alan tüm dosyaları kopyalayın ve oyunun kurulu olduğu ana dizine (klasöre) yapıştırarak değiştirme onayını verin.
  5. Kurulum tamamlandıktan sonra oyun içi ayarlardan Altyazıları açmayı unutmayın.
  6. Oyunun Kurulu Olduğu Yeri Bulamayanlar İçin Varsayılan Steam Yolu:C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Life is Strange 2\

Teknik Destek​

Kurulum esnasında bir sorun yaşarsanız, bölümler arası geçişte bir hata alırsanız veya yama aktif olmazsa hiç çekinmeden bu konunun altına yazabilir ya da doğrudan profilim üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak Life is Strange 2 Full Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.
Sean ve Daniel'ın bu unutulmaz hikayesinde herkese iyi oyunlar dilerim!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';