Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
54
Skor
44
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,

Bizi alternatif, distopik ve yozlaşmış bir SSCB döneminin soğuk sokaklarına götüren; uyuşturucu bağımlısı, öfkeli sokak dövüşçülerini yönettiğimiz amansız beat 'em up aksiyon oyunu Mother Russia Bleeds için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.

Gerek pikselli vahşi görsel tarzı, gerekse karanlık ve psikolojik hikaye örgüsüyle dikkat çeken bu yapımda; senaryo diyaloglarına, laboratuvar dökümanlarına ve menü arayüzlerine dil bariyerine takılmadan tamamen kendi dilinizde hakim olabilirsiniz. Yama sayesinde oyundan alacağınız o tekinsiz ve vahşi atmosfer keyfi iki katına çıkacaktır.

1780144943655

Türkçe Yama Kapsamı ve Öne Çıkan Özellikler​

• %100 Tamamlanma Oranı: Oyunun ana menü arayüzü, hikaye modundaki tüm senaryo diyalogları, arena modu açıklamaları ve oyun içi tüm altyazılar tamamen Türkçeleştirilmiştir.
  • Platform Uyumluluğu: Yama dosyası, oyunun PC üzerindeki orijinal Steam ve diğer kararlı dijital platform sürümleriyle kusursuz şekilde çalışmaktadır.

Varsayılan Kurulum Yolu Rehberi​

Oyununuzun bilgisayarınızda tam olarak nereye kurulu olduğunu bulmakta zorluk çekiyorsanız, Steam platformu için aşağıdaki varsayılan (default) dizini kontrol edebilirsiniz:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Mother Russia Bleeds\

Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

Kurulum işlemi son derece basit bir "Sürükle-Bırak" mantığına dayanmaktadır. Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın.

1. Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Mother Russia Bleeds Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirmiş olduğunuz ZIP dosyasını masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
  3. Oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu ana dizine (yukarıda paylaşılan default "Mother Russia Bleeds" klasörünün tam içine) giriş yapın.
  4. Masaüstüne çıkardığınız “Mother Russia Bleeds” klasörünün içerisindeki tüm dosyaları kopyalayıp oyunun kurulu olduğu bu ana dizine yapıştırın.
  5. Bilgisayarınızın ekranına gelecek olan "Hedefteki dosyaları değiştir ve üzerine yaz" uyarısına onay verin.
Yükleme işlemi başarıyla tamamlanmıştır! Oyunu başlattıktan sonra oyun içi ayarlar (Settings) menüsünden Altyazıları (Subtitles) aktif hale getirmeyi unutmayın.

Mother Russia Bleeds Sistem Gereksinimleri​

Oyunun sorunsuz çalışabilmesi için bilgisayarınızın karşılaması gereken donanım özellikleri şu şekildedir:

Minimum Sistem Özellikleri​

• İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 (x86 veya x64 sürümleri)
  • İşlemci: Intel Pentium Çift Çekirdekli E2220 (2*2400) veya AMD Athlon 64 X2 5000+ (2*2600)
  • Bellek (RAM): 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 9500 GT (512 MB) veya Radeon HD 6450 (512 MB)
  • Depolama Alanı: 7 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: Eksiksiz bir dövüş deneyimi için Xbox 360 veya uyumlu bir oyun kolu (Gamepad) kullanılması tavsiye edilir.

Tavsiye Edilen Sistem Özellikleri​

• İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 (x86 veya x64 sürümleri)
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E7300 (2*2660) veya AMD Athlon 64 X2 6000+ (2*3000)
  • Bellek (RAM): 3 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GT 610 (1024 MB) veya Radeon HD 4650 (1024 MB)
  • Depolama Alanı: 7 GB kullanılabilir alan

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum aşamasında yama dosyalarını aktarırken bir sorun yaşarsanız, oyuna girdiğinizde diyaloglar veya görev metinleri Türkçe olarak aktifleşmezse hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak Mother Russia Bleeds %100 Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
SSCB'nin o karanlık ve acımasız sokaklarında, intikam ve öfke dolu bu sokak dövüşü macerasında tüm oyuncularımıza iyi eğlenceler ve iyi oyunlar dilerim!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

HAKKIMIZDA

TurkceYama.Org, oyunlar ve yazılımlar için Türkçe dil yamaları oluşturma ve paylaşma konusunda lider bir kaynaktır. Amacımız, uluslararası oyun ve yazılımları Türk kullanıcılar için erişilebilir ve anlaşılır hale getirmektir. Site üzerinden, çeşitli oyunlar ve uygulamalar için hazırlanmış Türkçe yamaları bulabilir, bu yamaları nasıl oluşturacağınız hakkında bilgi edinebilir ve kendi projelerinizi toplulukla paylaşabilirsiniz. TürkçeYama.Org, detaylı rehberler, güncel yamalar, teknik destek ve topluluk forumları ile kullanıcıların dil desteği ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Türkçe içeriklerin kalitesini artırmak ve oyun deneyimini zenginleştirmek için bize katılın, bilgi alışverişinde bulunun ve katkıda bulunun!

Geri
Üst Alt