Türkçe Yama

Pennywise

Admin
Konular
100

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes PS4 %100 Türkçe Yama ve Kurulum Rehberi​

“Gerçek korku, karanlığın altında saklanan şey değil; onunla yüzleşmek zorunda kalmaktır.”

Sinematik anlatımı, büyüleyici görsel kalitesi ve tamamen seçimlerinize dayalı ilerleyen katmanlı senaryosuyla korku-gerilim türüne yepyeni bir boyut kazandıran The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, PlayStation konsollarınıza geliyor! Irak'ın yer altı dehlizlerinde mahsur kalan askeri bir birliğin hayatta kalma mücadelesine yön verirken; karakterlerin kaderini belirleyeceğiniz o anlık ahlaki kararları, diyalogları ve kadim sırları eksiksiz anlamanız için hazırlanan %100 Türkçe yama paketi yayında!

Capsule 616x353 2

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Hakkında Genel Bakış​

Irak’ta geçen askeri bir operasyon sırasında meydana gelen büyük bir deprem sonucu, birbirine düşman iki askeri grubun Mezopotamya’ya uzanan kadim ve lanetli bir yeraltı tapınağında mahsur kalmasını konu alan oyun, oyuncuyu hem psikolojik hem de fiziksel bir hayatta kalma mücadelesinin tam ortasına bırakıyor. Hikaye ilerledikçe verdiğiniz en ufak bir karar, karakterler arasındaki güven bağını, diyalogların gidişatını ve olayların seyrini doğrudan etkileyerek karakterlerin ya kurtulmasını ya da feci şekilde can vermesini sağlıyor.

Oyun boyunca atmosferin klostrofobik ağırlığı giderek artarken, zifiri karanlık tünellerde gizlenen ve ışığa düşman olan kadim varlıklar gerilimi sürekli en üst seviyede tutuyor. Karakterler arası ilişkiler, güven, ihanet ve fedakarlık temaları ön plana çıkarken; hızlı refleks gerektiren ani tuşlama sahneleri (QTE) ve saniyeler içinde karar vermeniz gereken diyalog anları oyuncuyu sürekli tetikte olmaya zorluyor. Çoklu oynanış seçenekleri sayesinde ister tek başınıza karanlıkta ilerleyin, ister arkadaşlarınızla birlikte her karakterin kontrolünü bölüşerek hikayenin onlarca farklı sonunu deneyimleyin. Karanlık atmosferi, sürükleyici hikayesi ve sinema kalitesindeki sunumuyla House of Ashes, interaktif hikaye anlatımını seven oyuncular için serinin en yoğun ve unutulmaz bölümlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Türkçe Yama Teknik Bilgileri ve Uyumluluk​

Konsol sistemlerinin dosya yapıları gözetilerek ve sinematik altyazı senkronizasyonuna dikkat edilerek hazırlanan yama şu özelliklere sahiptir:
  • Kapsam: Tüm ana karakter diyalogları, pusula seçim ekranları, tapınakta bulacağınız kadim dökümanlar ve sırlar (secrets), ani tuşlama (QTE) uyarıları ve tüm kullanıcı arayüzü %100 Türkçeye çevrilmiştir.
  • Test Edilen Konsol Sürümü: PS5 9.60 versiyonunda titizlikle test edilmiş ve sorunsuz çalıştığı onaylanmıştır. Uyumlu tüm kırılmış (Jailbreak) PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarında güvenle çalıştırılabilir.

Nasıl Kurulur?​

⚠️ Önemli: Kuruluma başlamadan önce oyun dosyalarınızın yedeğini almayı unutmayın.

Ana oyunu, varsa DLC'yi (zorunlu değil) ve ardından indirdiğiniz bu Türkçe yamayı konsolunuza yükleyin. Kurulum bittiğinde oyun otomatik olarak tamamen Türkçe olarak açılacaktır. Yer altındaki kadim tapınağın sırlarını çözmek ve ekibi sağ salim dışarı çıkarmak için bu yama en büyük yardımcınız olacak.

Herkese şimdiden keyifli ve bol gerilimli oyunlar dileriz!

İndirme Bağlantıları​

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';