- Konular
- 260
Konu Sahibi
Eğlenceli bir platform oyunu olan A Hat in Time, kendine has tarzı ve yaratıcı atmosferiyle büyük bir beğeni topladı. Türkçe Yama, oyuncuların bu güzel oyunu tam anlamıyla Türkçe olarak deneyimlemelerini sağlıyor. Bu projede emeği geçen HOSHUNGEN ve LANTAN arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Oyunun dil engelini ortadan kaldırarak, hikayeyi ve diyalogları rahatlıkla takip etmenizi sağlıyoruz.
Türkçe yama ile uyumlu olan oyun linkini, arşiv dosyasının içinde bulabilirsiniz. Kurulum talimatlarını dikkatle takip ettiğinizden emin olun. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyorum
Kurulum Adımları:
Türkçe yamanın düzgün çalışabilmesi için doğru adımları takip ettiğinizden emin olun. İşte kurulum için yapmanız gerekenler:

Önemli Notlar:
İyi oyunlar
Türkçe yama ile uyumlu olan oyun linkini, arşiv dosyasının içinde bulabilirsiniz. Kurulum talimatlarını dikkatle takip ettiğinizden emin olun. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyorum
Kurulum Adımları:
Türkçe yamanın düzgün çalışabilmesi için doğru adımları takip ettiğinizden emin olun. İşte kurulum için yapmanız gerekenler:

- Yama Dosyasını İndirme:
İlk olarak yukarıdaki İndirme Linki'ni kullanarak A Hat in Time PS4 Türkçe yama dosyasını bilgisayarınıza indirin. - Yama Yükleme:
İndirdiğiniz arşiv dosyasını açın. İçindeki yama dosyasını PS4 cihazınıza yüklemek için USB belleği kullanarak, PS4'ün "Package Manager" bölümünden yükleme işlemini başlatın. - Kurulum Talimatlarını Takip Etme:
Yama dosyasını doğru bir şekilde yükledikten sonra, kurulum talimatlarını dikkatlice okuyun. Adımları izleyerek Türkçe yamayı PS4'te kullanıma hazır hale getirin.
Önemli Notlar:
- A Hat in Time oyununu Türkçe olarak oynayabilmek için PS4'ün güncel yazılım versiyonuna sahip olmanız gerekmektedir.
- Çeviri, orijinal metinlere sadık kalınarak yapılmış olup, Türkçe dil desteği tam olarak sağlanmıştır.
- Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız, forum üzerinden sorularınızı paylaşabilirsiniz.
İyi oyunlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.