- Konular
- 260
Konu Sahibi
ABZU oyunu, su altı dünyasında keşif yaparak balıklara ve okyanusun derinliklerine yolculuk yapmamızı sağlayan eşsiz bir deneyim sunuyor. Bu tür oyunlar belki de çok fazla tercih edilmiyor, ancak benim için her yama çok kıymetli
Küçük kardeşlerimize hitap eden bir oyun olduğunu düşünüyorum, gerçi ben de keyifle oynadım! Bu Türkçe yama, oyun içindeki balık isimleri, menü ve kontroller gibi öğeleri içeriyor ve toplamda yaklaşık 200 satır çevrildi.
Yama ile uyumlu olan oyun linki de arşiv dosyasının içine eklenmiştir. Türkçe yamanın düzgün çalışabilmesi için kurulum talimatlarını dikkatlice okumanız önemlidir.

İndir:
Yama ile uyumlu olan oyun linki de arşiv dosyasının içine eklenmiştir. Türkçe yamanın düzgün çalışabilmesi için kurulum talimatlarını dikkatlice okumanız önemlidir.

Türkçe Yama Kurulumu:
- Türkçe Yama Dosyasını İndirme:
Öncelikle yukarıdaki indirme linki üzerinden ABZU PS4 Türkçe yama dosyasını bilgisayarınıza indirin. - Arşiv Dosyasını Açma:
İndirdiğiniz arşiv dosyasını açın ve içindeki yama dosyasını PS4 cihazınıza yüklemek için uygun bir USB belleğe kopyalayın. - Yamanın Yüklenmesi:
PS4 cihazınızı açın ve "Package Manager" sekmesinden yama dosyasını yükleyin. - Kurulum Tamamlandıktan Sonra:
Yamanın doğru bir şekilde yüklendiğinden emin olun ve oyuna başlarken Türkçe dil desteğinin aktif olduğunu kontrol edin.
Önemli Notlar:
- ABZU oyununu Türkçe olarak oynayabilmek için PS4'ün güncel yazılım versiyonuna sahip olmanız gerekmektedir.
- Çeviriler, orijinal metinlere sadık kalınarak yapılmıştır ve Türkçe dil desteği tam olarak sağlanmıştır.
- Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, forum üzerinden yardım alabilirsiniz.
İndir:
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.