- Konular
- 54
- Skor
- 44
Merhaba Turkceyama.Org üyeleri,
Bizi uzak bir asteroit üzerindeki fütüristik bir maden tesisine götüren, acımasız uzaylı ırkı Vorus'lara karşı amansız bir hayatta kalma ve yok etme mücadelesi verdiğimiz tempolu bilimkurgu/FPS oyunu Alien Rage - Unlimited için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.
Gelişmiş grafik kalitesi ve zorlu arcade tarzı oynanışıyla dikkat çeken bu yapımda, senaryonun tüm detaylarına, görev direktiflerine ve silah geliştirme panellerine dil bariyerine takılmadan tamamen kendi dilinizde hakim olabilirsiniz. Yama sayesinde oyundaki tüm arayüz, dökümanlar ve altyazılar Türkçeye kazandırılmıştır.

Vorus ordularını darmadağın edeceğiniz bu bol aksiyonlu bilimkurgu macerasında tüm oyuncularımıza iyi şanslar ve keyifli oyunlar dilerim!
Bizi uzak bir asteroit üzerindeki fütüristik bir maden tesisine götüren, acımasız uzaylı ırkı Vorus'lara karşı amansız bir hayatta kalma ve yok etme mücadelesi verdiğimiz tempolu bilimkurgu/FPS oyunu Alien Rage - Unlimited için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.
Gelişmiş grafik kalitesi ve zorlu arcade tarzı oynanışıyla dikkat çeken bu yapımda, senaryonun tüm detaylarına, görev direktiflerine ve silah geliştirme panellerine dil bariyerine takılmadan tamamen kendi dilinizde hakim olabilirsiniz. Yama sayesinde oyundaki tüm arayüz, dökümanlar ve altyazılar Türkçeye kazandırılmıştır.

Türkçe Yama Kapsamı ve Öne Çıkan Özellikler
- %100 Tamamlanma Oranı: Oyunun ana menüsü, HUD göstergeleri, hikaye diyalogları, silah yetenekleri ve tüm altyazıları tamamen Türkçeleştirilmiştir.
- Kolay Yükleme Avantajı: Otomatik kurulum sihirbazı (.exe yükleyicisi) ile birlikte geldiği için karmaşık dosya transferleri veya arşiv açma işlemleriyle uğraşmadan yamayı saniyeler içinde aktif edebilirsiniz.
- Platform Uyumluluğu: Yama dosyası, oyunun PC üzerindeki orijinal Steam ve diğer standart dijital platform sürümleriyle sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi
Alien Rage - Unlimited Türkçe yama paketi otomatik bir yükleyici ile birlikte gelmektedir, bu sayede kurulumu oldukça pratiktir. Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın. Ayrıca arşiv içerisinden çıkacak olan Beni Oku dosyasını da detaylıca inceleyebilirsiniz.- Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Alien Rage - Unlimited Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
- Klasör içerisinden çıkan .exe uzantılı Türkçe yama kurulum dosyasını sağ tıklayıp Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğiyle başlatın.
- Kurulum ekranındaki klasör seçimi bölümünde, yamanın oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu doğru ana klasöre uygulandığından emin olun. Eğer hedef dizin yanlış görünüyorsa, oyunun kurulu olduğu ana klasörü manuel olarak seçin.
- "Tamam" veya "Yükle" seçeneğine tıklayarak kurulumu tamamlayın.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum sihirbazında oyun dizinini seçerken bir hata alırsanız, oyuna girdiğinizde diyaloglar veya menü arayüzü Türkçe olarak görünmezse hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Alien Rage - Unlimited PC Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Moderatör tarafında düzenlendi: