Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
21
Merhaba Turkceyama.Org sakinleri,

Amerikan Devrimi'nin kaderini değiştiren yarı Kızılderili suikastçı Connor Kenway'in epik hikayesine tanıklık ettiğimiz Assassin's Creed 3 için en kapsamlı Türkçe yama paketlerini sizlerle paylaşıyorum.

1779175349704

Oyunu neredeyse tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.

Türkçe Yama Çeviri Oranları ve Özellikleri​

İndireceğiniz bu dil paketleri sayesinde oyundaki dil bariyeri tamamen ortadan kalkıyor. Yamanın genel tamamlanma oranları şu şekildedir:

• Hikaye Diyalogları ve Altyazılar: %100
  • Ana Menü, Arayüz ve Görev Metinleri: %100
  • Animus Veritabanı (Lore Bilgileri): %98
Oyun içi tüm stratejik kararlar, silah açıklamaları, yan görevler ve harita detayları tamamen Türkçeye kazandırılmıştır.

Adım Adım Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

Kurulum aşamasına geçmeden önce, oyun dosyalarınızın orijinallerini bilgisayarınızda yedeklemeyi kesinlikle unutmayın.
  • Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden sıkıştırılmış Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza güvenli bir şekilde indirin.
  • İndirdiğiniz zip arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
  • Arşiv içerisinden çıkan "Beni Oku" metin dosyasını mutlaka inceleyin. Seçtiğiniz ekibin (OyunÇeviri veya Animus Projesi) kurulum yönergelerine göre yama dosyalarını oyunun kurulu olduğu ana dizine aktarın.
  • Dosya değiştirme onaylarını verdikten sonra oyunu başlatabilirsiniz. Oyun içinde altyazıların aktif olduğundan emin olun.

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum esnasında siyah ekran hatası alırsanız, yama dosyalarını nereye atacağınız konusunda kararsız kalırsanız veya metinler oyun içinde görünmezse hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik problemleri bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak Assassin's Creed 3 Türkçe yama indirme linklerine ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';