Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
21
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,

Amerikan Devrimi'nin gölgesinde geçen Connor'ın hikayesini ve New Orleans sokaklarında özgürlük mücadelesi veren Aveline'in macerasını konsolunuzda deneyimlemeye hazır mısınız? PlayStation 4 oyuncuları için özel olarak hazırlanan, hem Assassin's Creed III Remastered hem de Assassin's Creed: Liberation Remastered yapımlarını kapsayan devasa ikisi bir arada Türkçe yama paketini sizlerle paylaşıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 827

Tek bir indirme bağlantısı üzerinden, hiçbir reklam veya bekleme süresi olmadan bu iki kült oyunu da tamamen kendi dilinizde oynayabilirsiniz.

Konsol Sürüm ve Yama Uyumluluk Bilgisi​

Yama dosyası, kırık PS4 konsollarında sorunsuz çalışması adına özel olarak yamalanmıştır. İndireceğiniz patch dosyası özellikle şu sistem yazılımları için optimize edilmiştir:

• ✅ PS4 5.05 sürümüyle tam uyumlu.
  • ✅ PS4 6.72 sürümüyle tam uyumlu.

Kurulum Öncesi Bilmeniz Gerekenler ve Önemli Notlar​

Kurulum aşamasına geçmeden önce konsolunuzda herhangi bir veri kaybı veya dosya çakışması yaşamamanız adına lütfen şu detaylara dikkat edin:

• Yedekleme: Her ihtimale karşı kuruluma başlamadan önce orijinal oyun dosyalarınızın ve mevcut kayıt verilerinizin (Save) bir yedeğini almayı unutmayın.
  • Beni Oku Dosyası: Arşiv içerisinden çıkacak olan "Beni Oku" metin dosyasını, konsolunuza özel ek adımları görebilmek adına kurulumdan önce mutlaka inceleyin.
  • Sorumluluk: Kurulum esnasında veya sonrasında oluşabilecek dosya bozulmaları tamamen kullanıcı sorumluluğundadır.

Adım Adım PS4 Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

1. İlk olarak Assassin's Creed III Remastered (içerisinde Liberation'ı da barındıran sürüm) ana oyununu PS4 konsolunuza yükleyin.
  2. Aşağıda paylaştığım Google Drive bağlantısı üzerinden tek link olan Türkçe yama PKG / Patch dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  3. İndirdiğiniz yama dosyasını bir USB bellek veya harici sabit disk (FAT32/exFAT formatında) yardımıyla konsolunuza aktarın.
  4. PS4 Debug Settings -> Game -> Package Installer menüsünden yama dosyasını konsolunuza kurun. Kurulum bittikten sonra iki oyun da otomatik olarak Türkçe açılacaktır.

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum aşamasında takıldığınız bir yer olursa, PKG dosyasını yüklerken bir hata alırsanız veya oyunlar Türkçe açılmazsa hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik problemleri bu konunun altına yorum olarak yazabilir veya doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';