- Konular
- 21
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,
Edward Kenway ile Karayipler'in uçsuz bucaksız denizlerinde yelken açıp, korsanlık ve suikastçılık dünyasının en efsanevi maceralarından birine atılmaya hazır mısınız? Serinin en sevilen oyunlarından biri olan Assassin's Creed 4: Black Flag için hazırlanan Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Bu paket sayesinde oyunun ana hikayesini ve diyaloglarını tamamen kendi dilinizde oynayabilirsiniz.

Edward Kenway ile Karayipler'in uçsuz bucaksız denizlerinde yelken açıp, korsanlık ve suikastçılık dünyasının en efsanevi maceralarından birine atılmaya hazır mısınız? Serinin en sevilen oyunlarından biri olan Assassin's Creed 4: Black Flag için hazırlanan Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Bu paket sayesinde oyunun ana hikayesini ve diyaloglarını tamamen kendi dilinizde oynayabilirsiniz.

Türkçe Yama Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Yamanın teknik yapısı ve kapsamı hakkında sorunsuz bir oyun deneyimi yaşamanız için lütfen aşağıdaki detayları dikkatlice okuyun:- Ana Hikaye Çevirisi: Oyunun ana senaryosu, görevleri ve diyalog altyazıları tamamen Türkçeye kazandırılmıştır.
- DLC Durumu: Bu yama paketi sadece ana oyunu kapsamaktadır, ek paketler (DLC içerikleri dahil değildir).
- Denizci Şarkıları: Atmosferi bozmamak adına oyundaki denizci şarkıları (Shanties) orijinal dilinde bırakılmıştır.
Önemli: Kenway’s Fleet (Kenway'in Filosu) Hatası ve Çözümü
Oyunun bu Türkçe yaması, internet bağlantısı gerektiren Kenway’s Fleet özelliğiyle teknik bir çakışma yaşamaktadır. İnternetiniz açıkken bu bölüme girmeye çalışırsanız oyun aniden kapanacaktır. Sorunsuz ilerlemek için şu adımları takip edin:Çözüm Adımı: Senaryo gereği Kenway’s Fleet bölümüne girmeniz istendiğinde, bilgisayarınızın internet bağlantısını tamamen kesin. İnternet kapalıyken bu aşamayı geçip bir sonraki görev açıldığında internetinizi tekrar güvenle açabilirsiniz.
Adım Adım Türkçe Yama Kurulum Rehberi
Kurulum aşamasına geçmeden önce, oyun dosyalarınızın orijinallerini bilgisayarınızda yedeklemeyi kesinlikle unutmayın.- Aşağıda paylaştığım bağlantı üzerinden sıkıştırılmış Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirdiğiniz RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
- Arşiv içerisinden çıkan "Beni Oku" metin dosyasını inceleyerek kurulum yönergelerini takip edin ve yama dosyalarını oyunun kurulu olduğu ana dizine aktarın.
- Dosya değiştirme onaylarını verdikten sonra oyuna giriş yapabilirsiniz. Oyun içi ayarlardan altyazıları açmayı unutmayın.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum esnasında veya Kenway's Fleet görevinde bir problem yaşarsanız hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik sorunları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Assassin's Creed 4: Black Flag Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.