Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
16
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,

Korsanlık atmosferini suikastçı evreniyle en iyi harmanlayan kült yapımlardan biri olan Assassin's Creed 4: Black Flag için özel olarak hazırlanan PS4 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Edward Kenway ile Karayipler'in altını üstüne getireceğiniz bu efsanevi macerayı, PlayStation 4 konsolunuzda ve oyunun en kapsamlı sürümü olan Gold Edition paketinde tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.

1779123067542

Bu yama paketi sayesinde ana oyunu ve hikaye akışını hiçbir detayı kaçırmadan, tamamen Türkçeleştirilmiş olarak oynayabileceksiniz.

Kurulum Öncesi Bilmeniz Gerekenler ve Önemli Notlar​

Kurulum aşamasına geçmeden önce, konsolunuzda herhangi bir sorun yaşamamanız adına lütfen şu detaylara dikkat edin:

• Yedekleme: Her ihtimale karşı kuruluma başlamadan önce orijinal oyun dosyalarınızın ve kayıt verilerinizin (Save) bir yedeğini almayı unutmayın.
  • Sorumluluk: Kurulum esnasında veya sonrasında oluşabilecek dosya bozulmaları tamamen kullanıcı sorumluluğundadır.

Adım Adım PS4 Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

1. İlk olarak Assassin's Creed 4: Black Flag Gold Edition oyununu PlayStation 4 konsolunuza eksiksiz bir şekilde yükleyin.
  2. Aşağıda paylaştığım bağlantı üzerinden PS4 uyumlu Türkçe yama dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  3. İndirdiğiniz yama dosyasını (PKG formatında) bir USB bellek veya harici disk yardımıyla konsolunuza aktararak kurulumu tamamlayın.
  4. Kurulum bittikten sonra oyun otomatik olarak Türkçe dil desteğiyle açılacaktır. Ekstra bir ayar yapmanıza gerek kalmaz.

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum aşamasında takıldığınız bir yer olursa, PKG dosyasını yüklerken bir hata alırsanız veya oyun Türkçe açılmazsa hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik problemleri bu konunun altına yorum olarak yazabilir veya doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak Assassin's Creed 4: Black Flag Gold Edition PS4 Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';