Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
4
Konu Sahibi
Merhaba Turkceyama.Org dostları,

Antik Mısır'ın derinliklerine yolculuk ettiğimiz Assassin's Creed Origins için piyasadaki en kapsamlı ve en kaliteli yerelleştirme dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Bildiğiniz gibi, internette pek çok yama mevcut ancak bunların çoğu ya sadece ana oyunu kapsıyor ya da DLC içeriklerinde eksik kalıyor. Saatlerce arama yapmanıza gerek kalmadan, hem ana hikayeyi hem de ek paketleri tamamen Türkçe oynamanızı sağlayacak o dosyayı buraya bırakıyorum.

1778682510158

Neden Bu Yamayı Kullanmalısınız?​

Bu yama, piyasadaki standart makine çevirilerin aksine, çok daha akıcı ve profesyonel bir dil yapısına sahiptir. Oyun zevkinizi bozacak anlamsız cümlelerle karşılaşmazsınız.

• Tam Kapsam: Sadece Bayek’in ana hikayesi değil, tüm DLC paketleri de (The Hidden Ones, The Curse of the Pharaohs) %100 Türkçedir.
  • Hatasız Deneyim: Kelime hataları ve teknik problemler minimize edilmiştir.
  • Kolay Kurulum: Karmaşık işlemlerle uğraşmadan hızlıca aktif edebilirsiniz.

Kurulum ve İndirme Bağlantıları​

Oyununuzun sürümüne ve sahip olduğunuz içeriklere göre aşağıdaki bağlantılardan uygun olanı seçebilirsiniz:

Sadece Oyun:
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.
Ana Oyun + DLCler:
Eğer herhangi bir DLC paketine sahip değilseniz, teknik bir sorun yaşamamak adına sadece ana oyun için hazırlanan sürümü kurmanız tavsiye edilir.
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.

Teknik Destek ve Yardım​

Yamayı kurarken herhangi bir sorun yaşarsanız veya oyun içinde bir hatayla karşılaşırsanız çekinmeden bu konu altına yazabilir veya doğrudan profilime mesaj atabilirsiniz. Elimden geldiğince hızlı dönüş yapmaya çalışacağım.

Şimdiden tüm suikastçılara keyifli oyunlar dilerim!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';