Türkçe Yama Assassin's Creed Shadows %100 Türkçe Yama | Tüm Sürümlerle Uyumlu (2026 Güncel)

Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
21
Merhaba Turkceyama.Org ailesi,

Ubisoft'un bizi uzun zamandır beklenen Feodal Japonya topraklarına götürdüğü, bir shinobi ve bir samurayın kaderini yönettiğimiz devasa yapımı Assassin's Creed Shadows için en güncel ve kararlı Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Bu yerelleştirme çalışması sayesinde, Japonya'nın bu kaos dolu yeni çağını hiçbir hikaye detayını kaçırmadan tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.

1779174714062

Yama, oyunun tüm platformları ve güncel sürümleriyle kusursuz bir şekilde çalışmaktadır.

Türkçe Yama Hakkında ve Öne Çıkan Özellikler​

Bu çalışma, oyundaki diyalogları, görev metinlerini, arayüzü ve gizlilik mekaniklerine dair tüm detayları Türkçeleştirmektedir.

• Çift Karakter Deneyimi: Ölümcül şinobi Naoe ve efsanevi samuray Yasuke arasındaki geçişleri, hikaye diyaloglarını ve yetenek ağaçlarını tamamen Türkçe takip edin.
  • Geniş Uyumluluk: Yama, oyunun tüm dijital platformlardaki sürümleriyle %100 uyumlu ve kararlı çalışır.
  • Sürekli Güncel: Oyun dünyasındaki gelişmelere ve gelen güncellemelere göre yama optimize edilmeye devam etmektedir. En son 26.02.2026 resmi oyun güncellemesi de bu pakete başarıyla entegre edilmiştir.
Son Güncelleme Kontrolü: 06.05.2026 tarihi itibarıyla yama en kararlı ve sorunsuz haline getirilmiştir.

Adım Adım Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

Kurulum işlemi oldukça basittir ve tek bir dosya transferiyle tamamlanır. Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı orijinal oyun dosyalarınızın bir yedeğini almayı unutmayın.

1. Aşağıda paylaştığım Google Drive bağlantısı üzerinden Assassin's Creed Shadows Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirmiş olduğunuz RAR arşivini masaüstünüze çıkartın.
  3. Arşiv içerisinden çıkan "DataPC_boot_patch_02.forge" isimli dosyayı kopyalayın.
  4. Oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu ana dizine (yani oyunun ana çalıştırıcı .exe dosyasının bulunduğu klasöre) gidin ve bu kopyaladığınız dosyayı oraya yapıştırın. Değiştirme uyarısı gelirse onay verin.
İşlem işte bu kadar! Oyuna giriş yaparak tamamen Türkçe bir şekilde Japonya maceranıza başlayabilirsiniz.

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum aşamasında .forge dosyasını nereye atacağınız konusunda takılırsanız, yamanın aktifleşmesiyle ilgili bir hata alırsanız veya oyun içi metinlerde bir sorun yaşarsanız hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik problemleri bu konunun altına yorum olarak yazabilir veya doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş yapmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak Assassin's Creed Shadows Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';