- Konular
- 205
- Skor
- 501
Ben 10 PS4 %100 Türkçe Yama ve Kurulum Rehberi (Tüm Kırılmış Sürümlerle Uyumlu)
Televizyon dünyasının en sevilen, en çok izlenen ve ikonik çizgi dizilerinden biri olan Ben 10, her biri kendine has süper güçlere sahip uzaylı formlarıyla PlayStation 4 konsollarınıza konuk oluyor! Outright Games tarafından geliştirilen ve çizgi dizinin modern sanat tasarımını oyun dünyasıyla buluşturan eğlenceli aksiyon-macera yapımı Ben 10, tamamen Türkçe olarak yayında! Dünyayı tehdit eden azılı düşmanlara karşı koymak, gizemli komploları bozmak ve Omnitrix'in tüm güçlerinde ustalaşmak adına atılacağınız bu keyifli serüveni kendi anadilinizde kesintisiz anlamanız için hazırlanan %100 Türkçe yama paketi tamamlandı!Çizgi filmin o kendine has mizahi dilini, uzaylıların özel yetenek açıklamalarını ve tüm görev yönergelerini konsol oyuncularıyla buluşturan bu yerelleştirme çalışmasını sitemiz üzerinden reklamsız ve beklemeden hemen indirebilirsiniz.

Ben 10 Hakkında Genel Bakış
Ben 10; oyuncuları çizgi dizinin en popüler kötüleri olan Zombozo, Queen Bee ve Weather Heads gibi düşmanlarla amansız bir mücadeleye sokan, yüksek tempolu, yandan kameralı (beat 'em up) bir aksiyon-macera oyunudur. Oyunda ana kahramanımız Ben Tennyson, kuzeni Gwen ve büyükbabası Max ile çıktığı yolculukta dünyayı kurtarma görevini üstlenir. Tabii ki bu yoldaki en büyük yardımcısı, bileğindeki o gizemli ve kadim uzaylı saati Omnitrix olacaktır.Yapım boyunca Omnitrix'in kilidini açarak çizgi filmden çok iyi bildiğimiz Dört Kol, İnsanazor, Şimşek Hız, Elmas Kafa ve Güncelleme gibi 10 farklı uzaylı formuna anlık olarak dönüşebiliyorsunuz. Her bir uzaylı formunun kendine has yıkıcı kombo kombinasyonları, özel yetenekleri ve çevre bulmacalarını çözmenizi sağlayan teknik avantajları bulunmaktadır. Çatışmalardan topladığınız güç puanları sayesinde uzaylılarınızın hasar ve savunma kapasitelerini geliştirebilirsiniz. Türkçe yama desteği sayesinde; Ben ve Gwen arasındaki eğlenceli diyalogları, uzaylıların yetenek ağacı geliştirme menülerini, kombo şemalarını, boss dövüşü stratejilerini ve tüm sistem ayarlarını kendi anadilinizde hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan rahatça kavrayabileceksiniz.
Türkçe Yama Hakkında Teknik Bilgiler ve Kadro
Konsol modlama dünyasında dosya uyuşmazlığı, font hatası veya çökme gibi kararsızlıkların yaşanmaması adına yamanın altyapısı şu emektar kadronun çalışmasıyla paketlenmiştir:- Türkçe Çeviri: Oyun içi tüm diyalogların, arayüz metinlerinin ve menülerin yerelleştirme çalışması BLOGKAAN (KAAN AKYILDIZ) tarafından titizlikle tamamlanmıştır.
- PC Test Sorumlusu: Yama verilerinin dil kodlaması ve oyun içi kararlılık testleri bilgisayar platformu üzerinde A.LATİF YALÇINKAYA tarafından kontrol edilmiştir.
- PS4 Port ve Düzenleme: Bilgisayar platformu için hazırlanan Türkçe dil paketinin PlayStation 4 sistem donanım mimarisine uyarlanması, font enjeksiyonu ve kararlı bir PKG haline getirilmesi emektar ÇAĞ tarafından gerçekleştirilmiştir.
- Sistem Uyumluluğu: Türkçe yama paketi, kırma işlemi yapılmış (Jailbreak) 5.05, 6.72, 7.55, 9.00 başta olmak üzere tüm PlayStation 4 sistem yazılımlarında ve versiyonlarında tamamen sorunsuz, kararlı ve akıcı bir şekilde çalışmaktadır.
Nasıl Kurulur?
Ben 10 PS4 Türkçe yama kurulumu, Package Installer arayüzü üzerinden son derece pratik ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir:Önemli: Kuruluma başlamadan önce konsolunuzdaki oyun dosyalarınızın yedeğini almayı unutmayın.
- Sitemizden indirdiğiniz sıkıştırılmış Ben 10 Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınızda klasöre çıkartın.
- Klasörden çıkan uyumlu yama PKG dosyasını exFAT formatına sahip harici diskinizin veya USB belleğinizin ana dizinine (kök dizinine) kopyalayın.
- Harici diskinizi PS4 konsolunuza takın.
- Konsolunuzun ana menüsünden sırasıyla Ayarlar / Debug Settings / Game / Package Installer sekmesine giriş yapın.
- Bu ekranda harici diskinizin içindeki Ben 10 Türkçe yama PKG dosyasını bulun ve üzerine tıklayarak konsolunuza kurun (Önce ana oyunu, ardından üzerine bu yama dosyasını yüklemeniz yeterlidir).
Omnitrix'i bileğinize takıp en sevdiğiniz uzaylı formlarına dönüşerek Zombozo'nun çılgın planlarını alt üst edeceğiniz bu eğlenceli ve aksiyon dolu macera serüveninde herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz!
İndirme Bağlantıları
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.