- Konular
- 60
- Skor
- 51
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,
Joey Drew Studios'un ellerinden çıkan, oyun dünyasında kısa sürede fırtınalar estirmeyi başaran kült korku-bulmaca oyunu Bendy and the Ink Machine için oyun deneyiminizi baştan aşağı değiştirecek muazzam bir projeyi paylaşıyorum: %100 Türkçe Dublaj ve Yama paketi!
Henry Stein’ın, eski dostu Joey Drew’un gizemli davetiyle yıllar sonra adım attığı o eski çizgi film stüdyosunda başlayan bu kabus dolu yolculuk, artık tamamen kendi dilimizde hayat buluyor. 1930'ların o nostaljik animasyon dünyasının zifiri karanlık bir mürekkep bataklığına dönüşmesine hazır mısınız?

Mürekkep Makinesi'ni yeniden çalıştırıp canavarlarla yüzleşeceğiniz bu gizemli stüdyo macerasında tüm oyuncularımıza iyi şanslar ve iyi oyunlar dilerim!
Joey Drew Studios'un ellerinden çıkan, oyun dünyasında kısa sürede fırtınalar estirmeyi başaran kült korku-bulmaca oyunu Bendy and the Ink Machine için oyun deneyiminizi baştan aşağı değiştirecek muazzam bir projeyi paylaşıyorum: %100 Türkçe Dublaj ve Yama paketi!
Henry Stein’ın, eski dostu Joey Drew’un gizemli davetiyle yıllar sonra adım attığı o eski çizgi film stüdyosunda başlayan bu kabus dolu yolculuk, artık tamamen kendi dilimizde hayat buluyor. 1930'ların o nostaljik animasyon dünyasının zifiri karanlık bir mürekkep bataklığına dönüşmesine hazır mısınız?

Bendy Dünyasını Türkçe Seslendirme ile Keşfedin
Bendy and the Ink Machine, sadece görselliğiyle veya jumpscare anlarıyla değil; stüdyonun dört bir yanına saçılmış ses kayıtları (audio logs) ve karakter diyaloglarıyla hikaye felsefesini aktaran derin bir yapıya sahiptir.- Atmosferden Kopmama Özgürlüğü: BATIM Türkçe Dublaj sayesinde, stüdyonun tekinsiz köşelerinde bulduğunuz ses kayıtlarını dinlerken ekranın altındaki metinleri okumak zorunda kalmayacaksınız. Gözünüzü çevre detaylarından ayırmadan sarımtırak kabusun tam içinde kalabilirsiniz.
- Karakterlerin Korkutucu Canlanışı: Boris, Alice Angel ve stüdyonun koridorlarında yankılanan "Mürekkep Bendy"nin ayak sesleri ile olan tüm karşılaşmalarınız, Türkçe seslendirmelerle çok daha organik ve tüyler ürpertici bir hal alıyor.
- Hikaye ve Karakter Dramları: Joey Drew’un bitmek bilmeyen hırsını, stüdyo çalışanlarının adım adım deliliğe sürüklenen dramlarını kendi dilinizde dinleyerek olay örgüsündeki hiçbir ince detayı kaçırmazsınız.
- Döneme Uygun Retro Estetik: Dublaj çalışmasında oyunun 1930'lar teması ve eski mikrofon tınıları korunmuş; ses efektleri dönemin ruhuna sadık kalınarak filtrelenmiştir.
Adım Adım PC Türkçe Dublaj Kurulum Rehberi
Sizler için sunduğumuz bu ses paketinin kurulumu otomatik bir yükleyici ile geldiği için oldukça basittir. Oyun keyfinizin bölünmemesi için aşağıdaki adımları sırasıyla takip etmeniz yeterlidir.ÖNEMLİ NOT: Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı oyunun kurulu olduğu orijinal klasörün ve ses dosyalarınızın bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın.
- Aşağıda yer alan Google Drive bağlantısı üzerinden Bendy and the Ink Machine Türkçe Dublaj arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
- Klasör içerisinden çıkan Türkçe yama kurulum dosyasını sağ tıklayıp Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğiyle başlatın.
- Kurulum ekranında, yamanın oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu doğru ana klasöre (Steamapps içerisindeki Bendy klasörüne) uygulandığından emin olun. Hedef dizin yanlışsa, oyunun ana klasörünü manuel olarak seçin.
- Yükleme işlemini onaylayarak tamamlayın.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum sihirbazında oyun yolunu bulmakta sorun yaşarsanız, stüdyodaki ses kayıtlarını açtığınızda sesler halen orijinal İngilizce olarak geliyorsa hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Bendy and the Ink Machine %100 Türkçe Dublaj indirme linkine direkt ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.