Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
27
Merhaba Turkceyama.Org üyeleri,

Bendy evreninin o kendine has, karanlık ve çizgi film estetiğine sahip dünyasında geçen hayatta kalma ve korku odaklı yapımı Bendy: Lone Wolf için hazırlanan Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Boris'in gözünden yaşadığımız bu tehlikeli serüveni, gizemli bulmacaları ve hikaye detaylarını dil bariyerine takılmadan tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.

Bu yama paketi sayesinde oyundaki menüler, hayatta kalma görevleri, ipuçları ve arayüz öğeleri tamamen Türkçeye kazandırılmıştır.

1779373964439

Kurulum Öncesi Bilmeniz Gerekenler ve Önemli Notlar​

Sorunsuz bir kurulum ve oyun deneyimi için yükleme aşamasına geçmeden önce lütfen şu kritik detaylara dikkat edin:

• Yedekleme: Kurulum sırasında orijinal oyun dosyalarınızın zarar görme ihtimaline karşı, her ihtimale karşı oyun klasörünüzün bir yedeğini bilgisayarınızda saklayın.
  • Sürüm Uyumluluğu: Bu yama oyunun güncel Steam sürümü temel alınarak optimize edilmiştir.

Adım Adım Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

Yamanın kurulum işlemi oldukça basittir ve yalnızca tek bir dosya değişimiyle tamamlanır. Aşağıdaki adımları sırasıyla uygulamanız yeterlidir:

1. Aşağıda paylaştığım bağlantı üzerinden Bendy: Lone Wolf Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirmiş olduğunuz sıkıştırılmış RAR/ZIP arşivini masaüstünüze çıkartın.
  3. Arşivden çıkan bendylonewolf klasörünün içerisindeki yama dosyasını kopyalayın.
  4. Oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu şu hedef dizine gidin:C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Bendy Lone Wolf\Bendy - Lone Wolf_Data
  5. Kopyaladığınız yama dosyasını bu Bendy - Lone Wolf_Data klasörünün içerisine yapıştırın. Bilgisayarınız "Hedefteki dosyayı değiştir" uyarısı verdiğinde bu işlemi onaylayın.
Kurulum başarıyla tamamlanmıştır! Oyunu doğrudan başlatarak tamamen Türkçe arayüz ve altyazı desteğiyle oynamaya başlayabilirsiniz.

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum aşamasında Steam klasör yolunu bulmakta zorluk çekerseniz, oyun içinde Türkçe karakter hatası alırsanız veya yama sonrasında bir çökme problemi yaşarsanız hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik sorunları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak Bendy: Lone Wolf %100 Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';