Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
43
Skor
37
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,

Lords of Shadow üçlemesinin ara halkası olan, Belmont soyunun kaderini, Trevor ve Simon Belmont'un efsanevi Dracula'ya karşı yürüttüğü o amansız intikam mücadelesini merkezine alan Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.

Bu yama eklentisi sayesinde oyundaki menü arayüzünü, karakter diyaloglarını, yetenek açıklamalarını ve Belmont ailesinin karanlık geçmişine ışık tutan tüm hikaye metinlerini tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz. Dil bariyerine takılmadan, bu gotik ve gizemli atmosferin her ayrıntısına %100 Türkçe olarak hakim olacaksınız.

1779813050764

Türkçe Yama Kapsamı ve Öne Çıkan Özellikler​

• %100 Tamamlanma Oranı: Ana menü, senaryo altyazıları, eşya dökümanları, canavar kütüphanesi (bestiary) ve oyun içi yönlendirmelerin tamamı Türkçeye kazandırılmıştır.
  • Çoklu Sürüm Desteği: İndireceğiniz arşiv paketi içerisinde oyunun farklı versiyonlarıyla uyumlu dil dosyaları yer almaktadır. Bilgisayarınızdaki sürüme en uygun olanı seçip kolayca uygulayabilirsiniz.
  • Platform Uyumluluğu: Yama dosyası, oyunun PC üzerindeki orijinal Steam ve diğer standart sürümleriyle sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

Yamanın kurulum işlemi son derece basit bir "Kopyala-Yapıştır" mantığına dayanmaktadır. Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın. Ayrıca arşiv içerisinden çıkacak olan Beni Oku dosyasını da inceleyebilirsiniz.

1. Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
  3. Arşiv içerisinden çıkan klasörleri inceleyerek oyununuzun versiyonuna uygun olan Türkçe yama dosyalarını kopyalayın.
  4. Oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu ana dizine (Mirror of Fate HD oyununun ana klasörünün içine) giriş yapın.
  5. Kopyaladığınız yama dosyalarını doğrudan bu ana klasörün içine yapıştırın ve ekrana gelen "Hedefteki dosyaları değiştir" uyarısını onaylayın.
Kurulum başarıyla tamamlanmıştır! Oyunu başlatıp ayarlar (Settings) menüsünden Altyazıları (Subtitles) aktif hale getirmeyi unutmayın.

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum aşamasında doğru yama versiyonunu seçmekte zorlanırsanız, oyuna girdiğinizde diyaloglar veya menü Türkçe olarak aktifleşmezse hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Karanlık şatoda kaderinizle yüzleşeceğiniz bu zorlu platform-aksiyon macerasında tüm oyuncularımıza iyi oyunlar dilerim!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

HAKKIMIZDA

TurkceYama.Org, oyunlar ve yazılımlar için Türkçe dil yamaları oluşturma ve paylaşma konusunda lider bir kaynaktır. Amacımız, uluslararası oyun ve yazılımları Türk kullanıcılar için erişilebilir ve anlaşılır hale getirmektir. Site üzerinden, çeşitli oyunlar ve uygulamalar için hazırlanmış Türkçe yamaları bulabilir, bu yamaları nasıl oluşturacağınız hakkında bilgi edinebilir ve kendi projelerinizi toplulukla paylaşabilirsiniz. TürkçeYama.Org, detaylı rehberler, güncel yamalar, teknik destek ve topluluk forumları ile kullanıcıların dil desteği ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Türkçe içeriklerin kalitesini artırmak ve oyun deneyimini zenginleştirmek için bize katılın, bilgi alışverişinde bulunun ve katkıda bulunun!

Geri
Üst Alt