Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
11
Merhaba Turkceyama.Org üyeleri,

Arkane Studios'un ödüllü gizlilik ve aksiyon oyunu Dishonored için hazırlanan en kararlı ve sorunsuz Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Dunwall şehrinin karanlık atmosferinde intikam peşinde koşarken, hikayeyi ve diyalogları hiçbir detayını kaçırmadan tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.

capsule_616x353.jpg

Türkçe Yama Detayları ve Çeviri Durumu​

Bu yerelleştirme çalışması, oyunun görsel grafik pencereleri hariç tüm yazılı metinlerini kapsamaktadır. Tamamlanma oranları şu şekildedir:

• Oyun Menüleri ve Arayüz: %100
  • Oyun İçi Altyazılar ve Diyaloglar: %100

Adım Adım Kurulum Rehberi​

Yamanın sorunsuz çalışması için kurulumu yönetici olarak gerçekleştirmeniz ve aşağıdaki adımları sırasıyla takip etmeniz önerilir:

1. Aşağıdaki bağlantıdan indirdiğiniz sıkıştırılmış zip dosyasını bir klasöre çıkartın.
  2. Klasör içinden çıkan Dishonored_TR_Yama_v1.00.exe uygulamasına sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğiyle başlatın.
  3. Kurulum sihirbazı oyunun yüklü olduğu klasörü otomatik olarak tespit etmeye çalışacaktır. Eğer otomatik olarak bulamazsa ve "Kayıt Defteri'nde bu oyuna ait bilgi bulunamadı" şeklinde bir uyarı alırsanız, oyunun kurulu olduğu dizini manuel olarak göstermeniz gerekir.
Örnek Varsayılan Steam Yolu:C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Dishonored\Binaries\Win32\Dishonored.exe

İpucu: Eğer oyunun kurulu olduğu yeri bulmakta zorlanıyorsanız, masaüstündeki Dishonored kısayoluna sağ tıklayıp "Dosya Konumunu Aç" diyerek hedef klasörün adresini kolayca öğrenebilirsiniz. Kurulum ekranında "Manuel Arama" seçeneğini kullanarak bu klasör içerisindeki dishonored.exe dosyasını seçip yüklemeyi tamamlayın.
  1. Kurulum bittikten sonra oyun içi ayarlardan Altyazıları (Subtitles) aktif etmeyi unutmayın.

Önemli Notlar ve Uyarılar​

• Sürüm Uyumluluğu: Bu yama oyunun orijinal İngilizce sürümü temel alınarak hazırlanmıştır. Farklı dil sürümlerinin üzerine kurulması teknik hatalara yol açabilir.
  • Yedekleme: Kurulum sırasında oyunun orijinal dosyalarının zarar görme ihtimaline karşı, her ihtimale karşı oyun dosyalarınızın bir yedeğini almanız tavsiye edilir.
  • Geri Döndürülebilirlik: İstediğiniz takdirde yamayı kaldırarak oyununuzu tekrar tamamen orijinal İngilizce haline geri getirebilirsiniz.

Teknik Destek​

Kurulum esnasında herhangi bir hata alırsanız veya yama çalışmazsa lütfen bu konunun altına yazın ya da doğrudan profilim üzerinden bana bir mesaj bırakın. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';