Templer

Admin
Konular
66
Skor
51
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,

Oyun dünyasında taşları yerinden oynatan, "Souls-like" türünü devasa ve gizemli bir açık dünya ile kusursuzca harmanlayan efsanevi başyapıt Elden Ring için ezber bozacak, muazzam bir yerelleştirme projesini sizlerle paylaşıyorum: Capan.Mete imzalı Yapay Zeka (AI) Destekli %100 Türkçe Dublaj Modu!

George R. R. Martin'in kalemiyle hayat bulan, The Lands Between (Arayer) evreninin o karanlık, mistik ve büyüleyici atmosferinde Melina'nın fısıltılarını, Ranni'nin gizemli konuşmalarını ve yarı tanrıların (Demigods) o kibirli meydan okumalarını tamamen kendi dilinizde duymaya hazır olun! Gelişen yapay zeka teknolojisinin gücünü arkasına alan bu mod, destansı maceranızı bambaşka bir boyuta taşıyor.

1781109810773

Elden Ring Yapay Zeka Türkçe Dublaj Modu Hakkında​

Elden Ring, hikayesini doğrudan anlatmak yerine çevre tasarımlarına, eşya açıklamalarına ve NPC diyaloglarının satır aralarına gizleyen bir yapıya sahiptir. Yoğun patron (boss) savaşları ve açık dünya keşifleri esnasında altyazı takibi yapmak bu büyüleyici atmosferden kopmanıza neden olabilir.

• Kusursuz Atmosfer Uyumu: Karakterlerin orijinal ses tonları, vurguları ve o tekinsiz epik anlatım tarzları korunarak, yapay zeka teknolojisiyle Türkçeye dönüştürülmüştür.
  • TR Yama ile %100 Entegre: Capan.Mete tarafından titizlikle hazırlanan bu seslendirme modu, halihazırda kullandığınız mevcut Elden Ring Türkçe yama metin dosyalarıyla tamamen birebir senkronize ve uyumlu şekilde çalışmaktadır.
  • Emeğe Destek: Topluluğumuza bu harika modu kazandıran arkadaşımızı gelecekteki yepyeni projeler için teşvik etmek ve bu büyük emeğin karşılığını vermek adına, Capan.Mete'nin YouTube kanalına abone olarak kendisine destek olabilirsiniz.

Adım Adım PC Türkçe Dublaj Kurulum Rehberi​

Yamanın entegrasyon süreci son derece pratiktir. Ancak oyun dosyalarının yapısı gereği herhangi bir sorun yaşamamanız adına aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayın.

⚠️ ÖNEMLİ NOT: Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün ve save (ilerleme) verilerinizin bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın. Ayrıca arşiv içerisinden çıkacak olan Beni Oku dosyasını da dikkatlice inceleyin.
  1. Aşağıda yer alan Google Drive bağlantısı üzerinden Elden Ring Türkçe Dublaj arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
  3. Elden Ring'in bilgisayarınızda kurulu olduğu ana dizine (Steam/steamapps/common/ELDEN RING/Game/) giriş yapın.
  4. Arşivden çıkardığınız dublaj dosyalarını, oyunun bu ana dizinine kopyalayıp yapıştırın ve hedefteki dosyaların üzerine yazılması için gelen uyarıları onaylayın.
Kurulum işlemi başarıyla tamamlanmıştır! Oyunu başlattıktan sonra seslerin tamamen Türkçe olarak değiştiğini göreceksiniz. Görsel ve işitsel senkronizasyonun tam olması adına oyun içi ayarlardan altyazı seçeneğini de açık tutmanızı tavsiye ederiz.

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum aşamasında mod dosyalarını aktarırken bir sorun yaşarsanız, oyuna girdiğinizde NPC'ler halen İngilizce konuşmaya devam ederse ya da yeni güncellemeler sonrasında bir hata alırsanız hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak bana iletebilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak Elden Ring Yapay Zeka Türkçe Dublaj modunun indirme linkine anında ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Tarnished... Kadim Elden Ring'i kuşanıp Arayer'in hükümdarı olma yolundaki bu amansız ve görkemli yolculuğunda, tamamen Türkçe seslendirmeler eşliğinde tüm oyuncularımıza iyi şanslar ve keyifli oyunlar dilerim! "Rise, Tarnished!"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

HAKKIMIZDA

TurkceYama.Org, oyunlar ve yazılımlar için Türkçe dil yamaları oluşturma ve paylaşma konusunda lider bir kaynaktır. Amacımız, uluslararası oyun ve yazılımları Türk kullanıcılar için erişilebilir ve anlaşılır hale getirmektir. Site üzerinden, çeşitli oyunlar ve uygulamalar için hazırlanmış Türkçe yamaları bulabilir, bu yamaları nasıl oluşturacağınız hakkında bilgi edinebilir ve kendi projelerinizi toplulukla paylaşabilirsiniz. TürkçeYama.Org, detaylı rehberler, güncel yamalar, teknik destek ve topluluk forumları ile kullanıcıların dil desteği ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Türkçe içeriklerin kalitesini artırmak ve oyun deneyimini zenginleştirmek için bize katılın, bilgi alışverişinde bulunun ve katkıda bulunun!

Geri
Üst Alt