Türkçe Yama

Admin

Yönetici
Konular
234
Konu Sahibi
Fallout 76, Bethesda tarafından geliştirilen ve 2018 yılında piyasaya sürülen bir açık dünya rol yapma oyunudur. Oyun, serinin klasik öğelerini modern bir çevrimiçi deneyimle harmanlayarak oyunculara zorlu bir post-apokaliptik ortamda hayatta kalma fırsatı sunuyor. Fallout 76, devasa bir harita, derinlemesine özelleştirilebilir karakterler, ve heyecan verici çok oyunculu görevlerle oyuncuları içine çekiyor.

Türkçe dil desteği arayanlar için Fallout 76'nın %100 Türkçe yaması artık indirilebilir! Bu yama, hem PC hem de konsol kullanıcıları için iki farklı sürüm sunuyor. Oyunun tamamını Türkçe olarak deneyimlemek isteyenler için harika bir fırsat.

1744518977284

1744519016652

Yama Sürümleri​

SeventySix - Localization (PC-PS): Klavye veya DualShock4 / DualSense Kontrolleri ile oynayanlar için uyumludur. (PS4/PS5 Kol uyumlu)
SeventySix - Localization (PC-XBOX): Klavye veya XBOX Kontrolleri ile oynayanlar için önerilen sürümdür. (Orijinal - ÖNERİLEN)

Not: Eğer yalnızca klavye ve fare kullanıyorsanız, PC-XBOX sürümünü tercih etmeniz önerilir.

Ekstra Özellikler​

Atom Mağazası Koruması: Yanlışlıkla item alma engellenmiştir.
Kategori Ağırlıkları: Her sekme (itemler, çöpler vb.) için ayrı ayrı ağırlık hesaplamaları.
Item Koruması: Donatılan veya favori itemlerin yanlışlıkla parçalanması veya satılmasının önüne geçilir.
Çoklu Alım/Satım: Klavye ile sayı girerek çoklu item alım/satım yapılabilir.

Çevrilmeyen Kısımlar Neden Var?​

Bazı özel isimler (silah isimleri gibi) çevrilmedi, çünkü bunlar oyun içindeki nesnelerin adlarıdır ve Türkçe çevirileri, oyuncuların bulmasını engelleyebilir. Bu nedenle, bazı öğeler (örneğin "Napalmer" veya "Flamer") Türkçeleştirilmemiştir. Ancak, Kask, Zırh, Sağ Kol, Sol Bacak gibi standart öğeler tam olarak çevrilmiştir.

Yama %100 Türkçe olup, tüm içeriklerin Türkçeleştirilmesi sağlanmıştır.

İndirme Linki​

Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.

Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.
[ SADECE KLAVYE/MAUSE KULLANANLAR İÇİN ÖNERİLİR ]

VirüsTotal Sonuçları​

Yükleme Talimatları:

Adım 1
:

STEAM: Steam\steamapps\common\Fallout76\Data dizinine SeventySix - Localization.ba2 dosyasını yedekleyin.
MICROSOFT STORE: XboxGames\Fallout 76\Content\Data dizinine SeventySix - Localization.ba2 dosyasını yedekleyin.

Adım 2:

İndirdiğiniz dosyayı rar formatından çıkartın.
STEAM İÇİN: Steam\steamapps\common\Fallout76\Data klasörüne atın ve değişikliği onaylayın.
MICROSOFT STORE İÇİN: XboxGames\Fallout 76\Content\Data klasörüne atın ve değişikliği onaylayın.

Artık oyun Türkçe! İyi oyunlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';