Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
14
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,

Wyoming'in uçsuz bucaksız ve gizemli doğasında geçen, telsizin ucundaki sesle şekillenen o muazzam hikayesiyle tanıdığımız Firewatch için eksiksiz ve sorunsuz Türkçe yama paketini sizlerle paylaşıyorum. Henry'nin gözetleme kulesindeki yalnızlığını ve ardındaki sır perdesini hiçbir detayı kaçırmadan, tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.

turkceyamaorg.jpg

Türkçe Yama Hakkında ve Çeviri Kapsamı​

Bu yerelleştirme çalışması, oyunun tüm platformlardaki sürümleriyle tam uyumlu olup hikayenin ruhunu yansıtacak şekilde hazırlanmıştır. Yama sayesinde oyundaki şu öğeler %100 Türkçeye çevrilir:

• Ana Menü ve Arayüz Öğeleri
  • Telsiz Konuşmaları ve Tüm Diyaloglar
  • Görev Metinleri ve Rehberler
  • Çevrede Bulunan Tüm Notlar, Mektuplar ve Haritalar
Oyunun Steam sürümüyle ve Windows, Mac, Linux işletim sistemleriyle kusursuz bir şekilde çalışmaktadır.

İşletim Sistemlerine Göre Adım Adım Kurulum Rehberi​

Yamanın sorunsuz çalışması için dil dosyalarını kullandığınız işletim sistemine uygun olan doğru dizine kopyalamanız gerekmektedir. Aşağıdaki adımları sırasıyla takip edin:

1. Aşağıda paylaştığım bağlantıdan Türkçe yama arşivini bilgisayarınıza indirin ve klasöre çıkartın.
  2. Kullandığınız işletim sistemine göre aşağıda belirtilen oyun dizinine gidin:
  • Windows Kullanıcıları İçin:C:\Users\%UserName%\AppData\LocalLow\CampoSanto\Firewatch\Localization(Not: %UserName% yazan kısım sizin bilgisayarınızın kullanıcı adıdır.)
  • Mac Kullanıcıları İçin:/Users/KullanıcıAdınız/Library/Application Support/CampoSanto/Firewatch/Localization
  • Linux Kullanıcıları İçin:/home/KullanıcıAdınız/.config/unity3d/CampoSanto/Firewatch/Localization
  1. İndirdiğiniz yama klasörünün içerisindeki tüm dosyaları, yukarıda kendi sisteminize uygun olan Localization klasörünün içine kopyalayın ve değiştirme onayını verin.
  2. Oyuna giriş yapın ve oyun içi ayarlardan dil seçeneğini tr-TR olarak belirleyin. Kurulum tamamlanmıştır!

Karşılaşabileceğiniz Sorunlar ve Çözümleri​

Soru: Belirtilen yoldaki "Localization" klasörünü sistemimde bir türlü bulamıyorum, ne yapmalıyım? Cevap: Eğer bilgisayarınızda bu dizin henüz oluşmadıysa, oyunu en az bir kez çalıştırıp ana menüyü gördükten sonra çıkış yapın. Oyun, gerekli olan bu klasör yapısını sisteminizde otomatik olarak oluşturacaktır.

Teknik Destek​

Kurulum aşamasında herhangi bir sorun yaşarsanız veya yama aktif olmazsa hiç çekinmeden bu konunun altına yazabilir ya da doğrudan profilim üzerinden bana ulaşabilirsiniz. En kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak Firewatch %100 Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.
Shoshone Ulusal Ormanı'ndaki bu gizemli macerada herkese iyi oyunlar dilerim!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';