- Konular
- 37
- Skor
- 36
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,
Liberty City'nin kalabalık caddelerinde Niko Bellic ile mekik dokurken, haritaya sürekli göz atmaktan sıkılanlar ve sürüş keyfini kesintisiz yaşamak isteyenler için harika bir eklenti paylaşıyorum. GTA 4 Navigasyon Türkçe Dublaj modu sayesinde, oyun içerisindeki yönlendirme sistemini tamamen Türkçe seslendirmeli hale getirebilirsiniz.
Sitemiz üzerinden ücretsiz ve hızlı bir şekilde indirebileceğiniz bu ses moduyla birlikte, Liberty City sokaklarında yolunuzu bulmak çok daha eğlenceli ve pratik bir hal alacak.

Oynadığınız sürüme göre aşağıdaki adımları takip edin:
Liberty City sokaklarında tüm sürücülerimize keyifli sürüşler ve iyi oyunlar dilerim!
Liberty City'nin kalabalık caddelerinde Niko Bellic ile mekik dokurken, haritaya sürekli göz atmaktan sıkılanlar ve sürüş keyfini kesintisiz yaşamak isteyenler için harika bir eklenti paylaşıyorum. GTA 4 Navigasyon Türkçe Dublaj modu sayesinde, oyun içerisindeki yönlendirme sistemini tamamen Türkçe seslendirmeli hale getirebilirsiniz.
Sitemiz üzerinden ücretsiz ve hızlı bir şekilde indirebileceğiniz bu ses moduyla birlikte, Liberty City sokaklarında yolunuzu bulmak çok daha eğlenceli ve pratik bir hal alacak.

Navigasyon Türkçe Dublaj Modu Hakkında Detaylar
Bu ses paketi, oyunun orijinal yapısını bozmadan araba sürüş esnasındaki yön bildirimlerini yerelleştirir:- Çift Ses Seçeneği: Paket içerisinde hem erkek hem de kadın seslendirme alternatifleri yer almaktadır. Dilediğinizi seçip kurabilirsiniz.
- Tanıdık Sesler: GPS seslendirmeleri, günlük hayatta sıkça kullandığımız popüler Yandex Navigasyon uygulamasından aslına sadık kalınarak entegre edilmiştir.
- Geniş Uyumluluk: Eklenti sadece ana oyunda değil, oyunun ek paketlerini içeren EFLC (Episodes from Liberty City) sürümünde de sorunsuz şekilde çalışmaktadır.
Önemli Oyun İçi Ayar: Modu kurduktan sonra Liberty City'deki tüm araçlarda Türkçe GPS seslerini eksiksiz duyabilmek için oyunun ana menüsünden Ses Ayarları (Audio Settings) kısmına girin ve buradaki "GPS Sesleri" (GPS Voices) seçeneğini AÇIK (ON) konumuna getirin.
Adım Adım Türkçe Dublaj Modu Kurulum Rehberi
Kurulum aşamasına geçmeden önce, oyun dosyalarınızın orijinallerini bilgisayarınızda yedeklemeyi kesinlikle unutmayın. Ayrıca arşiv içerisinden çıkan Beni Oku metin dosyasını da gözden geçirebilirsiniz.Oynadığınız sürüme göre aşağıdaki adımları takip edin:
GTA 4 (Ana Oyun) İçin Kurulum:
- Aşağıda yer alan bağlantıdan GTA 4 Türkçe Navigasyon modunu bilgisayarınıza indirin ve arşivden çıkartın.
- Arşiv içerisinden çıkan ses dosyalarını kopyalayın.
- Oyunun kurulu olduğu ana dizine giderek şu klasör yolunu takip edin ve kopyaladığınız dosyaları buraya yapıştırın:...\GTAIV\pc\audio\Sfx\
- Bilgisayarınız ekranına gelecek olan "Hedefteki dosyaları değiştir" sorusuna onay (evet) verin.
EFLC (Episodes from Liberty City) İçin Kurulum:
- İndirdiğiniz arşiv içerisindeki ses dosyalarını kopyalayın.
- EFLC'nin kurulu olduğu dizine giderek şu klasör yolunu takip edin ve dosyaları buraya aktarın:...\EFLC\pc\audio\Sfx\
- Ekrana gelen dosya değiştirme uyarısını onaylayın.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum klasörünü bulmakta zorlanırsanız, ses ayarlarını açmanıza rağmen yönlendirmeleri duyamazsanız veya yama sonrasında seslerde bir kesilme yaşarsanız hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik sorunları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak GTA 4 Türkçe Navigasyon modu indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.