- Konular
- 150
- Skor
- 482
Mafia 3 Deluxe Edition PS4 %100 Türkçe Yama ve Kurulum Rehberi (CUSA03617 ve v1.09 Uyumlu)
1968 yılının o çalkantılı, kirli ve mafya hesaplaşmalarıyla dolu Amerika atmosferine, New Bordeaux sokaklarına adım atmaya hazır mısınız? Vietnam Savaşı'ndan dönen Lincoln Clay'in, ailesi yerine koyduğu siyahî mafyanın İtalyan mafyası tarafından kahpece katledilmesinin ardından başlattığı o amansız intikam savaşını konu alan Mafia 3 Deluxe Edition, tamamen Türkçe olarak PlayStation 4 konsollarınıza konuk oluyor! Kendi suç imparatorluğunuzu adım adım kurarken; ana senaryoyu, Deluxe sürüme özel tüm ek paketlerin (DLC) derin hikayelerini ve taktiksel yönetim ekranlarını kesintisiz anlamanız için hazırlanan %100 Türkçe yama paketi yayında!Bu devasa yerelleştirme projesini hazırlayarak oyun dünyasına kazandıran emektar technogame ekibine tüm konsol oyuncuları adına teşekkürlerimizi sunarız.

Mafia 3 Deluxe Edition Hakkında Genel Bakış
Mafia 3 Deluxe Edition, New Orleans şehrinden esinlenilerek tasarlanmış muazzam büyüklükteki açık dünya şehri New Bordeaux'da geçen, sinematik anlatımı ve müzikleriyle büyüleyen bir aksiyon-macera oyunudur. İtalyan mafyasının babası Sal Marcano'yu devirmek için ant içen Lincoln Clay karakterinin rolünü üstlendiğiniz yapımda, şehri bölgelere ayırarak kendi teğmenlerinize (Cassandra, Burke ve ünlü Vito Scaletta) dağıtıyor ve güç dengelerini tamamen siz elinizde tutuyorsunuz.Oyun; saf aksiyon mekanikleri, dönem arabalarıyla yapılan dinamik takipler ve yeraltı suç dünyasının acımasız yapısıyla tam bir sinema filmi deneyimi sunuyor. Üstelik Deluxe Edition sürümü sayesinde oyuna dahil olan "Faster, Baby!", "Stones Unturned" ve "Sign of the Times" gibi tüm büyük hikaye genişletme paketleri de bu sürümle elinizin altında. Türkçe yama desteği sayesinde; Lincoln'ın intikam yolundaki o sarsıcı sinematik ara sahnelerini, teğmenlerinizle yapacağınız kritik toplantıların diyaloglarını, şehir genelindeki rüşvet, kaçakçılık ve suikast görevlerinin detaylarını kendi anadilinizde derinlemesine deneyimleyebileceksiniz.
Türkçe Yama Teknik Bilgileri ve Uyumluluk
- Çeviri Ekibi: Proje, oyun yerelleştirme dünyasının tanınan ve köklü ekiplerinden technogame tarafından titizlikle Türkçeleştirilmiştir.
- Kapsam: Lincoln Clay'in ana senaryo altyazıları, Deluxe Edition sürümüne dahil olan tüm hikaye bazlı DLC paketlerinin diyalogları, bölge yönetim panelleri, silah ve araç modifikasyon menüleri, gazete kupürleri ve tüm kullanıcı arayüzü %100 Türkçeye çevrilmiştir.
- Bölge ve Sürüm Kodu: Bu çalışma, oyunun en kararlı sürümlerinden biri olan CUSA03617 bölge kodu üzerine uyarlanmıştır.
- Versiyon Uyumluluğu: Türkçe yama paketi, oyunun Versiyon 1.09 (v1.09) güncellemesiyle tamamen uyumlu ve entegre bir şekilde çalışmaktadır.
- Sistem Uyumluluğu: Uyumlu sürümlere sahip ve kırma işlemi yapılmış (Jailbreak) tüm PlayStation 4 konsollarında sorunsuz, kasmasız ve stabil bir şekilde çalışmaktadır.
Nasıl Kurulur?
Önemli: Kuruluma başlamadan önce oyun dosyalarınızın yedeğini almayı unutmayın.
- Sitemizden indirdiğiniz sıkıştırılmış Mafia 3 Deluxe Edition Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınızda klasöre çıkartın.
- Kuruluma geçmeden önce, arşiv içerisindeki Beni Oku metin dosyasını detaylıca inceleyin.
- Çıkarttığınız PKG dosyasını exFAT formatına sahip harici diskinizin veya USB belleğinizin ana dizinine (kök dizinine) kopyalayın.
- Harici diskinizi PS4 konsolunuza takın.
- Konsolunuzun ana menüsünden sırasıyla Ayarlar / Debug Settings / Game / Package Installer sekmesine giriş yapın.
- Bu ekranda harici diskinizin içindeki Türkçe yama PKG dosyasını bulun ve üzerine tıklayarak konsolunuza kurun.
New Bordeaux sokaklarında İtalyan mafyasına karşı kendi suç krallığınızı ilan edeceğiniz ve intikam ateşini harlayacağınız bu epik serüvende herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz!
İndirme Bağlantıları
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.