Templer

Admin
Konular
59
Skor
50
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,

Oddworld evreninin en kendine has, mizahi ve felsefi yapımlarından biri olan Oddworld: Munch's Oddysee için hazırlanan %100 Türkçe Dublaj ve Yama paketini sizlerle paylaşıyorum.

Gabbit ırkının hayatta kalan son üyesi Munch ve ona yardım eden sadık dostumuz Abe'in laboratuvar testlerinden kaçıp kendi türlerini kurtarma mücadelesini konu alan bu kült yapımda; absürt diyalogları, görev direktiflerini ve ikonik karakter seslendirmelerini tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz. Bu yama, oyundaki tüm sinematikleri, diyalogları ve menü arayüzünü Türkçeye kazandırarak macerayı bir animasyon filmi tadında oynamanızı sağlar.
1780744607892

Önemli Not ve Platform Bilgisi​

⚠️ DİKKAT: Bu Türkçe dublaj ve yama paketi Nintendo Switch konsolları (Kırılmış/CFW'li cihazlar) için özel olarak hazırlanmıştır. Kurulum adımlarına geçmeden önce, her ihtimale karşı konsolunuzun hafıza kartındaki orijinal oyun dosyalarınızın bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın.

Adım Adım Nintendo Switch Türkçe Dublaj Kurulum Rehberi​

Yamanın kurulumu, konsolunuzda kullandığınız Özel Yazılıma (CFW) göre değişiklik göstermektedir. İndireceğiniz arşiv dosyasının içerisinde oyuna ait Title ID (01001A9018560000 vb. gibi harf ve rakamlardan oluşan özel oyun klasörü) yer almaktadır.

1. Aşağıda yer alan Google Drive bağlantısı üzerinden Oddworld: Munch's Oddysee Türkçe Dublaj dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze çıkartın.
  3. Konsolunuzun SD kartını bilgisayarınıza bağlayın ve kullandığınız CFW tipine göre aşağıdaki ilgili dizini takip edin:
  • Eğer CFW yazılımınız Atmosphere ise:Kopyaladığınız harf ve rakamlardan oluşan ID klasörünü şu dizinin içine atın:SD Card/atmosphere/contents/(Örn: SD Card/atmosphere/contents/01001A9018560000...)
  • Eğer CFW yazılımınız ReiNX ise:Kopyaladığınız ID klasörünü şu dizinin içine atın:SD Card/ReiNX/titles/
  • Eğer CFW yazılımınız SXOS ise:Kopyaladığınız ID klasörünü şu dizinin içine atın:SD Card/SXOS/titles/
Dosya transferi bittikten sonra SD kartınızı konsolunuza geri takın ve oyunu başlatın. Oyununuz tamamen Türkçe seslendirmeli ve dublajlı olarak açılacaktır!

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum aşamasında klasör yollarını eşleştirmekte zorluk yaşarsanız, yama sonrasında oyundan atma (crash) gibi bir durumla karşılaşırsanız veya dublaj aktifleşmezse hiç çekinmeyin. Kullandığınız CFW sürümünü de belirterek bu konunun altına yorum yazabilir ya da doğrudan profilim üzerinden bana ulaşabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak Oddworld: Munch's Oddysee Nintendo Switch %100 Türkçe Dublaj indirme linkine ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Munch ve Abe'in Vykkers laboratuvarlarına karşı verdikleri bu çılgın ve komik kurtuluş mücadelesinde tüm oyuncularımıza iyi eğlenceler dilerim!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

HAKKIMIZDA

TurkceYama.Org, oyunlar ve yazılımlar için Türkçe dil yamaları oluşturma ve paylaşma konusunda lider bir kaynaktır. Amacımız, uluslararası oyun ve yazılımları Türk kullanıcılar için erişilebilir ve anlaşılır hale getirmektir. Site üzerinden, çeşitli oyunlar ve uygulamalar için hazırlanmış Türkçe yamaları bulabilir, bu yamaları nasıl oluşturacağınız hakkında bilgi edinebilir ve kendi projelerinizi toplulukla paylaşabilirsiniz. TürkçeYama.Org, detaylı rehberler, güncel yamalar, teknik destek ve topluluk forumları ile kullanıcıların dil desteği ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Türkçe içeriklerin kalitesini artırmak ve oyun deneyimini zenginleştirmek için bize katılın, bilgi alışverişinde bulunun ve katkıda bulunun!

Geri
Üst Alt