Duyuru Onursal Discord Adminimiz LeuChtend Doğum Günü Kutlaması

Duyuru

Asylum

Admin
Konular
212
Skor
523
Onursal Discord Adminimiz @LeuChtend ’in bugün doğum günü.
Bu projede ve hatta bulunduğum her projede, ricamı hiçbir zaman geri çevirmeyen, her zaman elinden gelenin de fazlasını yapmaya çalışan, varlığıyla güç veren çok değerli bir kardeşim oldu. İyi günde de kötü günde de desteğini hissettiren, samimiyetiyle ve emeğiyle her zaman fark yaratan biri.

İyi ki varsın kardeşim, iyi ki yollarımız kesişmiş.
Nice mutlu, sağlıklı ve başarı dolu yıllara. Hep birlikte daha nice güzel anılar biriktirmek dileğiyle.

İYİ Kİ DOĞDUN EREN YEAGER WHAOOO!!! 🎉

Pasta kesesim var. Hak ediyor. Yeni yaşın kutlu olsun dostum.

Çok teşekkür ederim abi sen de bana abilik yaptın ne yapsan yanında bulundurdun benim için çok değerli şeyler bunlar. Nice mutlu seneler hep beraber inşallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

HAKKIMIZDA

TurkceYama.Org, oyunlar ve yazılımlar için Türkçe dil yamaları oluşturma ve paylaşma konusunda lider bir kaynaktır. Amacımız, uluslararası oyun ve yazılımları Türk kullanıcılar için erişilebilir ve anlaşılır hale getirmektir. Site üzerinden, çeşitli oyunlar ve uygulamalar için hazırlanmış Türkçe yamaları bulabilir, bu yamaları nasıl oluşturacağınız hakkında bilgi edinebilir ve kendi projelerinizi toplulukla paylaşabilirsiniz. TürkçeYama.Org, detaylı rehberler, güncel yamalar, teknik destek ve topluluk forumları ile kullanıcıların dil desteği ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Türkçe içeriklerin kalitesini artırmak ve oyun deneyimini zenginleştirmek için bize katılın, bilgi alışverişinde bulunun ve katkıda bulunun!

Geri
Üst Alt