- Konular
- 43
- Skor
- 37
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,
Korku ve gerilim türünün en tepe noktalarından biri olan, Blake Langermann olarak eşimiz Lynn'i kurtarmak için Arizona çöllerinin derinliklerindeki sapkın bir tarikatın kabusuna daldığımız Outlast 2 için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Topluluğun tanınan çevirmenlerinden ferex28 ve Cahit Zarifoğlu tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan bu yerelleştirme çalışması sayesinde, oyunun o sarsıcı ve gizemlerle dolu hikayesini dil bariyerine takılmadan tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.
Karanlıkta kameranızın gece görüşünü kullanırken, etraftan bulduğunuz o tekinsiz notları ve dökümanları anında Türkçe olarak kavrayabilmek oyun keyfinizi ve aldığınız gerilim dozunu katlayacaktır.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Outlast 2\
Arizona çöllerinin bu karanlık ve dehşet dolu köyünde tüm oyuncularımıza pillerini tasarruflu kullanacakları iyi oyunlar dilerim!
Korku ve gerilim türünün en tepe noktalarından biri olan, Blake Langermann olarak eşimiz Lynn'i kurtarmak için Arizona çöllerinin derinliklerindeki sapkın bir tarikatın kabusuna daldığımız Outlast 2 için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Topluluğun tanınan çevirmenlerinden ferex28 ve Cahit Zarifoğlu tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan bu yerelleştirme çalışması sayesinde, oyunun o sarsıcı ve gizemlerle dolu hikayesini dil bariyerine takılmadan tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.
Karanlıkta kameranızın gece görüşünü kullanırken, etraftan bulduğunuz o tekinsiz notları ve dökümanları anında Türkçe olarak kavrayabilmek oyun keyfinizi ve aldığınız gerilim dozunu katlayacaktır.

Türkçe Yama Hakkında Öne Çıkan Detaylar
- %100 Tamamlanma Oranı: Ana menü arayüzü, hikaye diyalogları, toplanabilir dökümanlar, kamerayla kaydedilen görüntüler, görev günlükleri ve tüm altyazılar %100 oranında Türkçeye çevrilmiştir.
- Son Versiyon Güncellemesi (v2): Paylaştığımız bu paket, oyunun en son güncellenmiş (v2) kararlı sürümünü içermektedir. Çökmeler ve eksik metinler tamamen giderilmiştir.
- Platform Uyumluluğu: Yama dosyası, oyunun Steam platformu ve orijinal son sürümüyle tamamen uyumlu şekilde çalışmaktadır.
Varsayılan Kurulum Yolu Rehberi
Oyununuzun bilgisayarınızda nereye kurulu olduğunu bulmakta zorluk çekiyorsanız, Steam platformu için aşağıdaki varsayılan (default) dizini kontrol edebilirsiniz:C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Outlast 2\
Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi
Kurulum işlemi oldukça basittir ve yalnızca klasik bir "Sürükle-Bırak" işleminden ibarettir. Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın.- Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Outlast 2 Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
- Oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu ana dizine (Outlast 2 klasörünün tam içine) giriş yapın.
- Masaüstüne çıkardığınız “Outlast 2” klasörünün içerisindeki tüm dosyaları kopyalayıp oyunun ana dizinine yapıştırın.
- Bilgisayarınızın ekranına gelecek olan "Hedefteki dosyaları değiştir ve üzerine yaz" uyarısına onay verin.
Outlast 2 Sistem Gereksinimleri
Oyunun sorunsuz çalışabilmesi için bilgisayarınızın karşılaması gereken donanım özellikleri şu şekildedir:Minimum Sistem Özellikleri
- İşletim Sistemi: Windows Vista / 7 / 8 / 10 (Sadece 64-Bit sürümleri)
- İşlemci: Intel Core i3-530 veya dengi
- Bellek (RAM): 4 GB RAM
- Ekran Kartı: 1 GB VRAM (NVIDIA GeForce GTX 260 veya ATI Radeon HD 4870)
- DirectX Sürümü: Sürüm 10
- Depolama Alanı: 30 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX Uyumlu
Tavsiye Edilen Sistem Özellikleri
- İşletim Sistemi: Windows Vista / 7 / 8 / 10 (Sadece 64-Bit sürümleri)
- İşlemci: Intel Core i5 veya dengi
- Bellek (RAM): 8 GB RAM
- Ekran Kartı: 1,5 GB VRAM (NVIDIA GeForce GTX 660 veya ATI Radeon HD 7850)
- DirectX Sürümü: Sürüm 11
- Depolama Alanı: 30 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX Uyumlu
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum aşamasında yama dosyalarını aktarırken bir sorun yaşarsanız, oyuna girdiğinizde metinler aktifleşmezse veya sürüm uyuşmazlığı nedeniyle bir hata alırsanız hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik sorunları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Outlast 2 son sürüm güncel Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.