- Konular
- 43
- Skor
- 37
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,
Korku oyunları dünyasında bir devrim yaratan ve Mount Massive Akıl Hastanesi'nin karanlık koridorlarında bizi nefessiz bırakan efsane yapım Outlast için hazırlanan, oyun deneyiminizi bambaşka bir boyuta taşıyacak %100 Türkçe Dublaj paketini sizlerle paylaşıyorum!
Oyunun o gergin ve klostrofobik atmosferini, varyemez Chris Walker'ın peşinizden gelirken attığı çığlıkları ve varyantların korku dolu konuşmalarını artık altyazı okumak zorunda kalmadan, tamamen kendi dilinizde duyabileceksiniz. Yerli oyuncu topluluğunun büyük bir emekle hazırladığı bu profesyonel ses paketi, oyunun sunduğu saf dehşeti iliklerinize kadar hissettirecek.

Karanlık koridorlarda pillerinizi tasarruflu kullanacağınız, bol çığlıklı ve keyifli oyunlar dilerim!
Korku oyunları dünyasında bir devrim yaratan ve Mount Massive Akıl Hastanesi'nin karanlık koridorlarında bizi nefessiz bırakan efsane yapım Outlast için hazırlanan, oyun deneyiminizi bambaşka bir boyuta taşıyacak %100 Türkçe Dublaj paketini sizlerle paylaşıyorum!
Oyunun o gergin ve klostrofobik atmosferini, varyemez Chris Walker'ın peşinizden gelirken attığı çığlıkları ve varyantların korku dolu konuşmalarını artık altyazı okumak zorunda kalmadan, tamamen kendi dilinizde duyabileceksiniz. Yerli oyuncu topluluğunun büyük bir emekle hazırladığı bu profesyonel ses paketi, oyunun sunduğu saf dehşeti iliklerinize kadar hissettirecek.

Neden Outlast Türkçe Dublaj Tercih Edilmeli?
Outlast, sadece bir "kaç ve saklan" oyunu değil; aynı zamanda telsiz konuşmaları, anlık diyaloglar ve gizemli belgeler üzerinden ilerleyen derin bir hikayeye sahip.- Çevreye Tam Odaklanma: Altyazıları ekranın altından takip etme zorunluluğu ortadan kalktığı için tamamen kameranıza, pillerinize, çevre detaylarına ve karanlıktan gelen ayak seslerine odaklanabilirsiniz.
- Maksimum Gerilim ve Empati: Karakterlerin korku, panik ve acı dolu seslendirmelerini ana dilinizde duymak, ana karakter Miles Upshur ile kurduğunuz empatiyi ve oyunun korku dozunu iki katına çıkarır.
- Whistleblower DLC Desteği: Bu dublaj paketi sadece ana oyunla sınırlı kalmayıp, Mount Massive'deki vahşetin öncesini anlatan ünlü Whistleblower ek paketi (DLC) ile de tamamen uyumlu ve seslendirilmiş olarak çalışmaktadır.
Önemli Hatırlatma: Bu içerik yalnızca harici bir ses ve dublaj paketidir. Yamayı kullanabilmeniz için bilgisayarınızda Outlast oyununun orijinal veya standart bir sürümünün kurulu olması gerekmektedir.
Adım Adım PC Türkçe Dublaj Kurulum Rehberi
Ses paketinin kurulum işlemi otomatik bir yükleyici (kurulum dosyası) ile gerçekleştirildiği için son derece basittir. Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı oyun dizinindeki "OLGame" klasörünün (orijinal ses verilerinin) bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın.- Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Outlast Türkçe Dublaj arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
- Klasör içerisinden çıkan .exe uzantılı Türkçe Dublaj kurulum dosyasını çalıştırın.
- Kurulum sihirbazı ekranında, oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu ana dizini hedef klasör olarak seçin (Örnek varsayılan dizin: SteamLibrary\steamapps\common\Outlast).
- Kurulumu onaylayarak yükleme işlemini tamamlayın.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum sihirbazında oyun klasörünü seçerken sorun yaşarsanız veya oyuna girdiğinizde sesler halen İngilizce olarak gelmeye devam ederse hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Outlast ve Whistleblower DLC %100 Türkçe dublaj indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Son düzenleme: