- Konular
- 43
- Skor
- 37
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,
Korku oyunları dünyasında bir devrim yaratan ve Mount Massive Akıl Hastanesi'nin karanlık koridorlarında bizi nefessiz bırakan efsane yapım Outlast için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Sektörün en köklü topluluklarından Oyun Çeviri tarafından titizlikle hazırlanan bu yerelleştirme çalışması sayesinde, Miles Upshur’un gerilim dolu soruşturma hikayesini dil bariyerine takılmadan tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.
Karanlıkta kameranızla hayatta kalmaya çalışırken, etraftan topladığınız gizli dökümanları ve raporları anlık olarak Türkçe kavrayabilmek oyun kalitenizi ve aldığınız zevki en üst seviyeye çıkaracaktır.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Outlast\
Mount Massive Akıl Hastanesi'nin karanlık koridorlarında tüm oyuncularımıza pillerini tasarruflu kullanacakları iyi oyunlar dilerim!
Korku oyunları dünyasında bir devrim yaratan ve Mount Massive Akıl Hastanesi'nin karanlık koridorlarında bizi nefessiz bırakan efsane yapım Outlast için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Sektörün en köklü topluluklarından Oyun Çeviri tarafından titizlikle hazırlanan bu yerelleştirme çalışması sayesinde, Miles Upshur’un gerilim dolu soruşturma hikayesini dil bariyerine takılmadan tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.
Karanlıkta kameranızla hayatta kalmaya çalışırken, etraftan topladığınız gizli dökümanları ve raporları anlık olarak Türkçe kavrayabilmek oyun kalitenizi ve aldığınız zevki en üst seviyeye çıkaracaktır.

Türkçe Yama Kapsamı ve Öne Çıkan Özellikler
- %100 Tamamlanma Oranı: Ana menü arayüzü, senaryo diyalogları, toplanabilir dökümanlar, Miles'ın kendi tuttuğu günlük notları ve tüm altyazılar %100 oranında Türkçeye çevrilmiştir.
- Whistleblower DLC Desteği: Bu yama paketi sadece ana oyunla sınırlı kalmayıp, akıl hastanesindeki vahşetin öncesini ve arka planını konu alan ünlü Whistleblower ek paketini (DLC) de tamamen Türkçeleştirmektedir.
- Platform Uyumluluğu: Yama dosyası, oyunun Steam platformu ve orijinal güncel PC sürümüyle tamamen uyumlu şekilde çalışmaktadır.
Varsayılan Kurulum Yolu Rehberi
Oyununuzun bilgisayarınızda nereye kurulu olduğunu bulmakta zorluk çekiyorsanız, Steam platformu için aşağıdaki varsayılan (default) dizini kontrol edebilirsiniz:C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Outlast\
Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi
Kurulum işlemi oldukça basittir ve yalnızca klasik bir "Sürükle-Bırak" işleminden ibarettir. Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın.- Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Outlast Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirmiş olduğunuz RAR/ZIP arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
- Oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu ana dizine (Outlast klasörünün tam içine) giriş yapın.
- Masaüstüne çıkardığınız “Outlast” klasörünün içerisindeki tüm dosyaları kopyalayıp oyunun ana dizinine yapıştırın.
- Bilgisayarınızın ekranına gelecek olan "Hedefteki dosyaları değiştir ve üzerine yaz" uyarısına onay verin.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum aşamasında yama dosyalarını aktarırken bir sorun yaşarsanız, oyuna girdiğinizde metinler veya Whistleblower içeriği Türkçe olarak aktifleşmezse hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik sorunları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Outlast ve Whistleblower DLC %100 Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.