- Konular
- 66
- Skor
- 51
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,
Korku oyunları dünyasında bir fenomen haline gelen, bizi Playtime Co. fabrikasının karanlık ve tekinsiz koridorlarında Huggy Wuggy ve Mommy Long Legs gibi ürpertici oyuncaklarla baş başa bırakan Poppy Playtime serisi için ezber bozacak muazzam bir yerelleştirme projesini sizlerle paylaşıyorum: Asosyal Studio imzalı %100 Türkçe Dublaj Yaması!
Üstelik bu harika paket sayesinde serinin hem Chapter 1 hem de Chapter 2 bölümlerinin Türkçe dublaj dosyaları tek bir arşiv içerisinde bir arada sunuluyor. Hikayenin başlangıcını tam anlamıyla kavramak, o meşhur gizemli kasetleri ve fabrika anonslarını ana dilinizde duymak için harika bir fırsat!

GrabPack kollarınızı hazırlayıp oyuncak fabrikasının derinliklerindeki o acımasız sırları tamamen Türkçe seslendirmelerle çözeceğiniz bu soluksuz macerada tüm oyuncularımıza iyi şanslar ve keyifli oyunlar dilerim!
Korku oyunları dünyasında bir fenomen haline gelen, bizi Playtime Co. fabrikasının karanlık ve tekinsiz koridorlarında Huggy Wuggy ve Mommy Long Legs gibi ürpertici oyuncaklarla baş başa bırakan Poppy Playtime serisi için ezber bozacak muazzam bir yerelleştirme projesini sizlerle paylaşıyorum: Asosyal Studio imzalı %100 Türkçe Dublaj Yaması!
Üstelik bu harika paket sayesinde serinin hem Chapter 1 hem de Chapter 2 bölümlerinin Türkçe dublaj dosyaları tek bir arşiv içerisinde bir arada sunuluyor. Hikayenin başlangıcını tam anlamıyla kavramak, o meşhur gizemli kasetleri ve fabrika anonslarını ana dilinizde duymak için harika bir fırsat!

Neden Asosyal Studio Dublajını Tercih Etmelisiniz?
Topluluk arasında imza attığı kaliteli işlerle tanınan Asosyal Studio, bu projede sadece düz bir çeviri yapmamış, korku atmosferini sonuna kadar hissettirecek "yamadan öte bir yerelleştirme" vizyonuyla hareket etmiş.- Kasetleri Dinleyerek Anlamak: Oyunun derin hikayesini ve arkasındaki trajediyi çözerken bulduğunuz o kritik VHS kasetlerde ne anlatıldığını takip etmek için artık durup altyazı okumanıza gerek yok. Her ses kaydı profesyonel bir atmosferle Türkçeleştirildi.
- Kusursuz Duygu Aktarımı: Korku oyunlarında ses tonu ve vurgular her şeydir. Ekip, oyuncunun o tedirginlik ve sürekli takip ediliyormuş hissini kaybetmemesi için karakterlerin o ürpertici tonlamalarını oyunun orijinal ruhuna sadık kalarak aktarmış.
- Atmosferik Senkronizasyon: Seslerin yankısı, kalitesi, dudak hareketleri ve oyun içi anlık olaylarla olan kusursuz uyumu, sanki oyun yapımcıları tarafından orijinal olarak Türkçe çıkarılmış gibi doğal bir bütünlük sunuyor.
Adım Adım PC Türkçe Dublaj Kurulum Rehberi
Asosyal Studio tarafından hazırlanan bu özel paket taşınabilir (portable) bir yapıya sahip olduğu için kurulumu son derece basittir. Oyun keyfinizin bölünmemesi için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir.ÖNEMLİ NOT: Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı oyununuzun orijinal klasörünün ve save (kayıt) dosyalarınızın bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın.
- Aşağıda yer alan Google Drive bağlantısı üzerinden Poppy Playtime Chapter 1 & 2 Türkçe Dublaj ortak arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
- Çıkardığınız klasörün içerisindeki yönergeleri takip ederek doğrudan entegre edilmiş dosyalar üzerinden oyuna giriş yapmanız yeterlidir.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum aşamasında arşiv dosyalarını açarken bir sorun yaşarsanız, oyuna girdiğinizde VHS kaset sesleri veya fabrika içi duyurular halen orijinal İngilizce olarak geliyorsa hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Poppy Playtime Chapter 1 ve Chapter 2 ortak Türkçe Dublaj indirme linkine direkt ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.