Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
54
Skor
44
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,

Bizi geniş tarım arazilerinin, güçlü traktörlerin ve çiftçilik hayatının tam kalbine götüren simülasyon oyunu Professional Farmer 2017 için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.

Kendi çiftliğinizi kurup büyüttüğünüz, ekinleri ekip biçtiğiniz ve hayvancılıkla uğraştığınız bu detaylı yapımda; kariyer görevlerine, makine fonksiyonlarına, ticaret menülerine ve tüm ayarlara dil bariyerine takılmadan tamamen kendi dilinizde hakim olabilirsiniz. Yama sayesinde oyundan alacağınız simülasyon keyfi ve anlaşılırlık en üst seviyeye çıkacaktır.

1780144828971

Türkçe Yama Kapsamı ve Öne Çıkan Özellikler​

• %100 Tamamlanma Oranı: Oyunun ana menüsü, kariyer modu yönlendirmeleri, araç ve ekipman açıklamaları, finansal tablolar ve tüm arayüz metinleri tamamen Türkçeleştirilmiştir.
  • Cattle & Cultivation DLC Desteği: Bu yama paketi sadece ana oyunla sınırlı kalmayıp, oyuna hayvancılık ve yeni tarım mekanikleri ekleyen popüler Cattle & Cultivation ek paketini (DLC) de tamamen desteklemekte ve Türkçeleştirmektedir.
  • Platform Uyumluluğu: Yama dosyası, oyunun PC üzerindeki orijinal Steam ve diğer standart dijital platform sürümleriyle sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

Yamanın kurulum işlemi son derece basit bir "Kopyala-Yapıştır" mantığına dayanmaktadır. Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın. Ayrıca arşiv içerisinden çıkacak olan Beni Oku dosyasını da detaylıca inceleyebilirsiniz.

1. Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Professional Farmer 2017 Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
  3. Açmış olduğunuz klasörün içerisinden çıkan yama dosyasını kopyalayın.
  4. Oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu ana klasöre (Professional Farmer 2017 dizinine) gidin ve yama dosyasını oyun klasörü içerisindeki ilgili konumuna yapıştırın.
  5. Bilgisayarınızın ekranına gelecek olan "Hedefteki dosyayı değiştir ve üzerine yaz" uyarısına onay verin.
Yükleme işlemi başarıyla tamamlanmıştır! Oyuna giriş yaparak çiftliğinizi tamamen Türkçe metinlerle yönetmeye başlayabilirsiniz.

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum aşamasında yama dosyasını ilgili konuma aktarırken bir sorun yaşarsanız veya oyuna girdiğinizde özellikle Cattle & Cultivation DLC içeriğindeki metinler Türkçe olarak görünmezse hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Conuya yorum yazarak Professional Farmer 2017 ve DLC paketini kapsayan Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Traktörünüzün başına geçip topraklarınızı bereketlendireceğiniz bu keyifli çiftçilik simülasyonunda tüm oyuncularımıza iyi oyunlar dilerim!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

HAKKIMIZDA

TurkceYama.Org, oyunlar ve yazılımlar için Türkçe dil yamaları oluşturma ve paylaşma konusunda lider bir kaynaktır. Amacımız, uluslararası oyun ve yazılımları Türk kullanıcılar için erişilebilir ve anlaşılır hale getirmektir. Site üzerinden, çeşitli oyunlar ve uygulamalar için hazırlanmış Türkçe yamaları bulabilir, bu yamaları nasıl oluşturacağınız hakkında bilgi edinebilir ve kendi projelerinizi toplulukla paylaşabilirsiniz. TürkçeYama.Org, detaylı rehberler, güncel yamalar, teknik destek ve topluluk forumları ile kullanıcıların dil desteği ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Türkçe içeriklerin kalitesini artırmak ve oyun deneyimini zenginleştirmek için bize katılın, bilgi alışverişinde bulunun ve katkıda bulunun!

Geri
Üst Alt