- Konular
- 1
- Skor
- 2
Selamlar değerli forum üyeleri ve sevgili çevirmen/yazılımcı dostlar,
Öncelikle PS Vita konularını hâlâ bu kadar aktif bir forumda görebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sayenizde emektar konsolumuz adeta küllerinden doğacak
Forumda daha önce açılmış olan PS Vita oyun istek listelerini inceledim ve topluluğa katkısı olacağını düşündüğüm, kendi oynamak istediğim yapımlardan oluşan bir liste hazırladım. Seçtiğim oyunların el konsolu deneyimi açısından eşsiz olmasına ve kütüphanedeki büyük eksiklikleri kapatmasına özellikle dikkat ettim. Listenin içinde yer alan bazı oyunların PC sürümlerinde hâlihazırda Türkçe yamaları bulunuyor bu durumun teknik tarafta işlerinizi biraz daha kolaylaştırabileceğini umuyorum.
Resident Evil Revelations 2 (Ps vita)
World of Final Fantasy (Ps Vita)
Crisis Core: Final Fantasy VII (PSP)
Final Fantasy Type-0 (PSP)
Dissidia / Dissidia 012 Final Fantasy (PSP)
Ys VIII: Lacrimosa of Dana (Ps vita)
God of War: Chains of Olympus & Ghost of Sparta (Ps vita)
Monster Hunter Freedom Unite (Ps vita)
Midnight Club 3: DUB Edition Remix ve LA Remix (PSP)
The Walking Dead (Season 1 & Season 2)
God of War: Collection (GoW 1 & GoW 2) (Ps vita)
Bu oyunlardan herhangi birini inceleme şansınız olur ve teknik olarak dosya yapısı çevrilmeye izin verirse çok mutlu olurum.
Bizler için harcadığınız tüm mesai ve emekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar, kolay gelsin
Öncelikle PS Vita konularını hâlâ bu kadar aktif bir forumda görebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sayenizde emektar konsolumuz adeta küllerinden doğacak
Forumda daha önce açılmış olan PS Vita oyun istek listelerini inceledim ve topluluğa katkısı olacağını düşündüğüm, kendi oynamak istediğim yapımlardan oluşan bir liste hazırladım. Seçtiğim oyunların el konsolu deneyimi açısından eşsiz olmasına ve kütüphanedeki büyük eksiklikleri kapatmasına özellikle dikkat ettim. Listenin içinde yer alan bazı oyunların PC sürümlerinde hâlihazırda Türkçe yamaları bulunuyor bu durumun teknik tarafta işlerinizi biraz daha kolaylaştırabileceğini umuyorum.
Resident Evil Revelations 2 (Ps vita)
World of Final Fantasy (Ps Vita)
Crisis Core: Final Fantasy VII (PSP)
Final Fantasy Type-0 (PSP)
Dissidia / Dissidia 012 Final Fantasy (PSP)
Ys VIII: Lacrimosa of Dana (Ps vita)
God of War: Chains of Olympus & Ghost of Sparta (Ps vita)
Monster Hunter Freedom Unite (Ps vita)
Midnight Club 3: DUB Edition Remix ve LA Remix (PSP)
The Walking Dead (Season 1 & Season 2)
God of War: Collection (GoW 1 & GoW 2) (Ps vita)
Bu oyunlardan herhangi birini inceleme şansınız olur ve teknik olarak dosya yapısı çevrilmeye izin verirse çok mutlu olurum.
Bizler için harcadığınız tüm mesai ve emekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar, kolay gelsin