- Konular
- 54
- Skor
- 44
Merhaba Turkceyama.Org üyeleri,
Bizi Üçüncü Dünya Savaşı sonrasında harap olmuş fütüristik bir dünyaya götüren, sınırlı kaynaklar için verilen amansız mücadeleyi ve stratejik savaşları konu alan gerçek zamanlı strateji (RTS) oyunu Reconquest için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.
Üretim mekanikleri, üs savunması ve taktiksel ordu yönetiminin ön plana çıktığı bu yapımda; görev direktiflerine, teknoloji geliştirmelerine ve senaryo detaylarına dil bariyerine takılmadan tamamen kendi dilinizde hakim olabilirsiniz. Yama sayesinde oyundaki tüm kullanıcı arayüzü, menüler ve görev metinleri Türkçeye kazandırılmıştır.

Çorak topraklarda üssünüzü kurup ordularınızı zafere taşıyacağınız bu zorlu strateji mücadelesinde tüm oyuncularımıza başarılar ve iyi oyunlar dilerim!
Bizi Üçüncü Dünya Savaşı sonrasında harap olmuş fütüristik bir dünyaya götüren, sınırlı kaynaklar için verilen amansız mücadeleyi ve stratejik savaşları konu alan gerçek zamanlı strateji (RTS) oyunu Reconquest için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.
Üretim mekanikleri, üs savunması ve taktiksel ordu yönetiminin ön plana çıktığı bu yapımda; görev direktiflerine, teknoloji geliştirmelerine ve senaryo detaylarına dil bariyerine takılmadan tamamen kendi dilinizde hakim olabilirsiniz. Yama sayesinde oyundaki tüm kullanıcı arayüzü, menüler ve görev metinleri Türkçeye kazandırılmıştır.

Türkçe Yama Kapsamı ve Öne Çıkan Özellikler
- %100 Tamamlanma Oranı: Oyunun ana menüsü, birim ve yapı açıklamaları, senaryo görev yönlendirmeleri ve tüm arayüz metinleri tamamen Türkçeleştirilmiştir.
- Kolay Kurulum: Karmaşık yükleyicilerle uğraşmadan, doğrudan sürükle-bırak yöntemiyle yamayı saniyeler içinde aktif edebilirsiniz.
- Platform Uyumluluğu: Yama dosyası, oyunun PC üzerindeki orijinal Steam ve diğer standart dijital platform sürümleriyle sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi
Yamanın kurulum işlemi son derece basit bir "Kopyala-Yapıştır" mantığına dayanmaktadır. Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın. Ayrıca arşiv içerisinden çıkacak olan Beni Oku dosyasını da detaylıca inceleyebilirsiniz.- Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Reconquest Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
- Oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu ana klasörü (Reconquest ana dizinini) açın.
- Masaüstüne çıkardığınız klasörün içerisindeki tüm dosyaları kopyalayıp oyunun bu ana dizininin içine yapıştırın.
- Bilgisayarınızın ekranına gelecek olan "Hedefteki dosyaları değiştir ve üzerine yaz" uyarısına onay verin.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum aşamasında yama dosyalarını aktarırken bir sorun yaşarsanız, oyuna girdiğinizde strateji ekranındaki menüler veya görev metinleri Türkçe olarak görünmezse hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Reconquest PC Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Moderatör tarafında düzenlendi: