Türkçe Dublaj Red Alert 2 ve Yuri's Revenge Türkçe Dublaj

Kurtulus

Çevirmen
Konular
17
Konu Sahibi
Merhaba oyun severler,

Red Alert 2 ve Yuri's Revenge hayranları için müjdeli bir haberim var! Bu efsanevi strateji oyunlarına artık Türkçe dublaj modu eklemek mümkün! Eğer oyunun atmosferini daha iyi hissederek, Türkçe seslendirmelerle oynamak istiyorsanız, doğru yerdesiniz.

1743481267798

Neler Var?

• Türkçe Dublaj Modu: Hem Red Alert 2 hem de Yuri's Revenge oyunlarına Türkçe dublaj ve altyazı eklenmiş durumda.
  • Kolay Kurulum: Yama dosyaları kolayca kurulabilir ve oyun içinde seslendirmeler anında Türkçe olarak duyulmaya başlanır.
  • Tam Uyumluluk: Mod, hem orijinal Red Alert 2 hem de Yuri's Revenge ile tam uyumludur.

Kurulum Adımları:

1. Yama Dosyasını İndirin: Yama dosyasını güvenli bir kaynaktan indirin. (Detaylar videonun açıklama kısmında ve forumda mevcut)
  2. Kurulum: Yama dosyasını indirip, kurulum talimatlarını takip ederek Red Alert 2 ve Yuri's Revenge oyunlarınıza Türkçe dublajı kolayca ekleyebilirsiniz.
  3. Türkçe Dublajın Keyfini Çıkarın: Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatın ve Türkçe seslendirmelerin tadını çıkarın!

Video ve Kaynaklar:

Eğer kurulum konusunda yardıma ihtiyacınız olursa, YouTube kanalımda bu konuya özel bir rehber video da paylaştım. Videoyu izleyerek adım adım kurulum sürecini takip edebilirsiniz.

Yama ve Dublaj Hakkında Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Kurulum öncesi ve sonrası oyun dosyalarınızı yedeklemeniz önerilir.
  • Yamanın doğru çalışabilmesi için oyunun orijinal sürümüne sahip olmanız gerekmektedir.

Hazırlayan: Kurtuluş

İndirme linki:

Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';