Selamlar TürkçeYama.org sakinleri bugün sizlerle Resident Evil 6 PS3 Türkçe yama'yı paylaşacağım. 
Resident Evil 6 PS3 Türkçe Yama, oyunu Playstation 3 konsolunda tamamen Türkçe oynamanı sağlar. Menü, altyazılar ve görev açıklamaları Türkçeye çevrilerek hikâyeyi çok daha net anlamanı mümkün hale getirir.
Bu yama sayesinde dil bariyeri ortadan kalkar ve Resident Evil 6 evrenine daha derin bir şekilde dahil olursun.

1. Arşiv dosyasını masaüstüne açın.
2. USRDIR dosyasını oyunun klasörüne sürükleyip
3. ''tümüne evet'' diyin, işlem tamamdır.
Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows® 10
İşlemci: Intel® Core™2 Duo 2.4 GHz veya AMD Athlon™ X2 2.8 GHz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® 8800 GTS veya AMD Radeon HD 3870
DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama: 16 GB kullanılabilir alan
Not: Bunlar minimum gereksinimlerdir daha yüksek sistemler önerilir
Resident Evil 6 PS3 Türkçe Yama, oyunu Playstation 3 konsolunda tamamen Türkçe oynamanı sağlar. Menü, altyazılar ve görev açıklamaları Türkçeye çevrilerek hikâyeyi çok daha net anlamanı mümkün hale getirir.
Bu yama sayesinde dil bariyeri ortadan kalkar ve Resident Evil 6 evrenine daha derin bir şekilde dahil olursun.

Nasıl Kurulur?
Önemli: Kuruluma başlamadan önce oyun dosyalarınızın yedeğini almayı unutmayın.1. Arşiv dosyasını masaüstüne açın.
2. USRDIR dosyasını oyunun klasörüne sürükleyip
3. ''tümüne evet'' diyin, işlem tamamdır.
Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows® 10
İşlemci: Intel® Core™2 Duo 2.4 GHz veya AMD Athlon™ X2 2.8 GHz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® 8800 GTS veya AMD Radeon HD 3870
DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama: 16 GB kullanılabilir alan
Not: Bunlar minimum gereksinimlerdir daha yüksek sistemler önerilir
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum aşamasında yama dosyalarını aktarırken bir sorun yaşarsanız, oyuna girdiğinizde diyaloglar veya görev metinleri Türkçe olarak aktifleşmezse hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Resident Evil 6 PS3 %100 Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.