- Konular
- 54
- Skor
- 44
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,
Sizi heavy metal müzikleri eşliğinde kanlı, gotik ve son derece zorlu bir retro atmosfere davet eden aksiyon-platform oyunu Slain: Back from Hell için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.
Kaderine terk edilmiş altı lanetli diyarı özgürlüğüne kavuşturmak için mezarından uyanan Bathoryn isimli kahramanımızı yönettiğimiz bu yapımda; canavarlarla, tuzaklarla ve devasa bölüm sonu canavarlarıyla (boss) olan mücadelenizi dil bariyerine takılmadan tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz. Yama sayesinde oyundaki tüm arayüz elementleri, yetenek/silah yönlendirmeleri ve hikaye metinleri tamamen Türkçeye kazandırılmıştır.

Bathoryn'in kılıcını sallayarak bu lanetli diyarları temizleyeceğiniz kanlı ve amansız macerada tüm oyuncularımıza iyi şanslar ve iyi oyunlar dilerim!
Sizi heavy metal müzikleri eşliğinde kanlı, gotik ve son derece zorlu bir retro atmosfere davet eden aksiyon-platform oyunu Slain: Back from Hell için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.
Kaderine terk edilmiş altı lanetli diyarı özgürlüğüne kavuşturmak için mezarından uyanan Bathoryn isimli kahramanımızı yönettiğimiz bu yapımda; canavarlarla, tuzaklarla ve devasa bölüm sonu canavarlarıyla (boss) olan mücadelenizi dil bariyerine takılmadan tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz. Yama sayesinde oyundaki tüm arayüz elementleri, yetenek/silah yönlendirmeleri ve hikaye metinleri tamamen Türkçeye kazandırılmıştır.

Türkçe Yama Kapsamı ve Öne Çıkan Özellikler
- %100 Tamamlanma Oranı: Ana menü arayüzü, diyaloglar, oyun içi rehber metinleri ve tüm altyazılar tamamen Türkçeleştirilmiştir.
- Kolay Yükleme Avantajı: Otomatik kurulum sihirbazı sayesinde karmaşık dosya transferleri ile uğraşmadan yamayı saniyeler içinde aktif edebilirsiniz.
- Platform Uyumluluğu: Yama dosyası, oyunun PC üzerindeki orijinal Steam ve diğer standart dijital platform sürümleriyle sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi
Slain: Back from Hell Türkçe yama paketi otomatik bir yükleyici (kurulum dosyası) ile birlikte gelmektedir, bu sayede kurulumu oldukça pratiktir. Kurulum aşamasına geçmeden önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın. Ayrıca arşiv içerisinden çıkacak olan Beni Oku dosyasını da inceleyebilirsiniz.- Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Slain: Back from Hell Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
- Klasör içerisinden çıkan .exe uzantılı Türkçe yama kurulum dosyasını çalıştırın.
- Kurulum sihirbazı ekranında, yamanın oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu doğru klasöre (örneğin Steam kullanıyorsanız Steamapps içerisindeki Slain klasörüne) uygulandığından emin olun. Eğer hedef klasör yanlışsa, oyunun ana dizinini manuel olarak seçin.
- Kurulumu onaylayarak tamamlayın.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum sihirbazında oyun dizinini seçerken bir hata alırsanız, oyuna girdiğinizde metinler Türkçe olarak aktifleşmezse hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Slain: Back from Hell PC Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Moderatör tarafında düzenlendi: