Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
47
Skor
37
Merhaba Turkceyama.Org ailesi,

Kıyamet Günü'nün ardından insanlığın yapay zeka Skynet'e karşı verdiği o amansız varoluş mücadelesini merkezine alan, efsanevi bilimkurgu evreninin en başarılı oyun uyarlamalarından Terminator: Resistance için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.

Sitemiz üzerinden beklemeden, reklamsız ve tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu kapsamlı dil paketi; yalnızca ana oyunu kapsamakla kalmayıp, Infiltrator ve Annihilation Line ek paketlerini (DLC) de tamamen Türkçeye kazandırmaktadır. Böylece Direniş cephesindeki yerinizi alırken hikayenin tüm detaylarına kendi dilinizde hakim olabilirsiniz.;

1779732268586

Türkçe Yama Hakkında Bilgiler ve Emeği Geçenler​

Bu yerelleştirme projesinin hayata geçmesinde ve farklı oyun sürümlerine uyarlanmasında emeği geçen topluluk üyelerine teşekkürlerimizi sunarız:

• Yamanın teknik altyapısını oluşturan ve .pak dosyasını hazır hale getiren kafkef12'ye,
  • Oyun içi test süreçlerini yürüten TerminatorT-800'e,
  • Yamanın 1.030a ve 1.050 güncel sürümleri için paketleme işlemlerini üstlenen sinnerclown hocamıza destekleri için teşekkür ederiz.

Uyumlu Oyun Versiyonları​

Farklı zamanlarda gelen güncellemelerle ortaya çıkan sürüm uyumsuzluklarını gidermek adına, aşağıdaki tüm versiyonların yama dosyaları tek bir indirme bağlantısı altında toplanmıştır:

• v1.028.a sürümü
  • v1.030.a sürümü
  • v1.050.a sürümü
  • 10.11.2020 ve 31.12.2020 tarihli güncellemeler
  • Annihilation Line DLC ve en güncel Steam orijinal sürümleri

Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

Yamanın kurulum işlemi "Sürükle-Bırak" mantığıyla çalışan son derece basit bir sistemdir. Kuruluma başlamadan önce, oyun dosyalarınızda bir bozulma ihtimaline karşı orijinal klasörlerinizin bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın. Ayrıca arşivden çıkacak olan Beni Oku dosyasını da inceleyebilirsiniz.

1. Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Terminator: Resistance Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirdiğiniz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
  3. Oyununuzun bilgisayarda kurulu olduğu ana klasörün (dizinin) içerisine giriş yapın.
  4. Masaüstüne çıkardığınız klasörün içindeki .pak uzantılı yama dosyasını kopyalayarak oyun dizinindeki şu klasör yolunun içerisine yapıştırın:...\Terminator\Content\Paks\
  5. Eğer bilgisayarınız "Aynı isimde dosya var, değiştirilsin mi?" şeklinde bir uyarı verirse onaylayın.
Kurulum başarıyla tamamlanmıştır! Artık Skynet'e karşı yürüttüğünüz bu savaşı tamamen Türkçe altyazılarla deneyimleyebilirsiniz.

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum esnasında Paks klasörünü bulamazsanız, oyun içi diyaloglarda altyazıların aktifleşmesiyle ilgili bir sorun yaşarsanız veya ek paketlerde (DLC) İngilizce metinlerle karşılaşırsanız hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik sorunları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. Kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak Terminator: Resistance ve DLC'leri kapsayan Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
İnsanlığın geleceğini koruma mücadelesinde tüm direnişçilere keyifli oyunlar dilerim!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

HAKKIMIZDA

TurkceYama.Org, oyunlar ve yazılımlar için Türkçe dil yamaları oluşturma ve paylaşma konusunda lider bir kaynaktır. Amacımız, uluslararası oyun ve yazılımları Türk kullanıcılar için erişilebilir ve anlaşılır hale getirmektir. Site üzerinden, çeşitli oyunlar ve uygulamalar için hazırlanmış Türkçe yamaları bulabilir, bu yamaları nasıl oluşturacağınız hakkında bilgi edinebilir ve kendi projelerinizi toplulukla paylaşabilirsiniz. TürkçeYama.Org, detaylı rehberler, güncel yamalar, teknik destek ve topluluk forumları ile kullanıcıların dil desteği ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Türkçe içeriklerin kalitesini artırmak ve oyun deneyimini zenginleştirmek için bize katılın, bilgi alışverişinde bulunun ve katkıda bulunun!

Geri
Üst Alt