- Konular
- 68
- Skor
- 51
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,
The House of Da Vinci serisinin arkasındaki ödüllü ekibin ellerinden çıkan, bizi elektriğin ve bilimin dâhisi Nikola Tesla'nın gizemlerle dolu dünyasına götüren bulmaca-macera oyunu The House of Tesla için heyecan verici bir yerelleştirme projesini sizlerle paylaşıyorum: %100 Türkçe Dublaj ve Yama Paketi!
Tesla'nın en büyük keşiflerini yaptığı Wardenclyffe Kulesi'nin gizemli koridorlarında, felsefi teorilerin ve bilimin sınırlarında gezinirken hikayeyi tamamen kendi dilinizde dinlemeye hazır olun. Oyun yerelleştirme dünyasının tecrübeli ismi Kurtuluş Pala ve Oğuzhan Paltaoğlu yapımcılığında hazırlanan, usta seslendirmen Ömer Faruk Duman'ın etkileyici sesiyle hayat bulan bu dublaj çalışması, gerçek stüdyo kalitesindeki sesleriyle oyunun o merak uyandırıcı, gizemli atmosferini zirveye taşıyor.

Wardenclyffe'ın karanlığında insanlığın geleceğini değiştirecek akımlara yön verirken ve Tesla'nın zihnindeki sırları çözerken tüm oyuncularımıza iyi eğlenceler ve keyifli bulmaca çözmeler dilerim! Bilimin ışığı sizinle olsun!
The House of Da Vinci serisinin arkasındaki ödüllü ekibin ellerinden çıkan, bizi elektriğin ve bilimin dâhisi Nikola Tesla'nın gizemlerle dolu dünyasına götüren bulmaca-macera oyunu The House of Tesla için heyecan verici bir yerelleştirme projesini sizlerle paylaşıyorum: %100 Türkçe Dublaj ve Yama Paketi!
Tesla'nın en büyük keşiflerini yaptığı Wardenclyffe Kulesi'nin gizemli koridorlarında, felsefi teorilerin ve bilimin sınırlarında gezinirken hikayeyi tamamen kendi dilinizde dinlemeye hazır olun. Oyun yerelleştirme dünyasının tecrübeli ismi Kurtuluş Pala ve Oğuzhan Paltaoğlu yapımcılığında hazırlanan, usta seslendirmen Ömer Faruk Duman'ın etkileyici sesiyle hayat bulan bu dublaj çalışması, gerçek stüdyo kalitesindeki sesleriyle oyunun o merak uyandırıcı, gizemli atmosferini zirveye taşıyor.

Neden The House of Tesla Türkçe Dublaj Modunu Denemelisiniz?
The House of Tesla; karmaşık mekanik düzenekleri çözmeye çalışırken bir yandan da Tesla'nın bıraktığı ses kayıtlarını, dökümanları ve anıları takip ettiğiniz derin bir bulmaca oyunudur.- Gerçek Stüdyo Kalitesi: Ömer Faruk Duman'ın tok ve karakterin ruhuna tam uyum sağlayan seslendirmesi sayesinde, oyun adeta interaktif bir bilim-kurgu belgeseline dönüşüyor.
- Bulmacalara Tam Odaklanma: Çarkları döndürürken, elektrik akımlarını yönlendirirken veya gizli geçitleri ararken ekranın altındaki altyazıları okumak zorunda kalmazsınız. Sesli yönlendirmeleri doğrudan Türkçe duyarak tamamen dâhice tasarlanmış bulmacaların mantığına odaklanabilirsiniz.
- Atmosferik Bütünlük: Seslerin mekan içindeki yankılanması, eski fonograf tınıları ve çevresel ses dengesi, oyunun orijinal ses miksajına sadık kalınarak profesyonelce entegre edilmiştir.
Adım Adım PC Türkçe Dublaj Kurulum Rehberi
Yamanın kurulum işlemi Unity motoruyla geliştirilen oyun yapısına tam uyumlu olup son derece pratiktir.ÖNEMLİ NOT: Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı oyununuzun kurulu olduğu orijinal klasörün ve save (ilerleme) verilerinizin bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın.
- Aşağıda yer alan MediaFire bağlantısı üzerinden The House of Tesla Türkçe Dublaj arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirmiş olduğunuz The House of Tesla_Dublaj.zip arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
- The House of Tesla oyununun bilgisayarınızda kurulu olduğu ana dizine (Steam/steamapps/common/The House of Tesla/) giriş yapın.
- Masaüstüne çıkardığınız klasörün içerisinden çıkan The House of Tesla_Data isimli klasörü kopyalayın.
- Oyunun ana klasörünün içine yapıştırın ve bilgisayarınızın ekranına gelecek olan "Hedefteki dosyaları değiştir / üzerine yaz" uyarısına onay verin.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum aşamasında klasör yollarını eşleştirmekte bir sorun yaşarsanız, oyuna girdiğinizde anlatıcının veya anıların sesleri halen orijinal dilinde geliyorsa hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak The House of Tesla %100 Gerçek Stüdyo Kalitesinde Türkçe Dublaj modunun indirme linkine anında ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.