Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
27
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,

AMC'nin televizyon tarihine damga vuran efsanevi dizisinin kaderini tamamen sizin ellerinize bırakan The Walking Dead: Destinies için özel olarak hazırlanan PS4 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Rick Grimes ve grubunun yaşadığı o büyük kırılma anlarını baştan yazarken, "Shane lider olsaydı ne olurdu?" ya da "Vali ile anlaşma yapılsaydı ne değişirdi?" gibi kritik soruların yanıtlarını, hiçbir detayı kaçırmadan tamamen kendi dilinizde keşfedebilirsiniz.

1779374694335

The Walking Dead: Destinies Hakkında ve Türkçe Yamanın Avantajları​

Oyun; Atlanta sokaklarından Greene Çiftliği'ne, Hapishane'den Woodbury'ye kadar dizinin en ikonik mekanlarında geçiyor. Taktiksel aksiyonun yanı sıra yoğun diyalog ve ahlaki seçim ekranları barındıran bu yapımda, Türkçe dil desteği sayesinde şu avantajları elde edeceksiniz:

• Karakter Dinamikleri: Karakterler arasında tırmanan gerilimi, diyaloglardaki gizli niyetleri ve duyguları tam anlamıyla hissedebilirsiniz.
  • Kolay Yönetim: Karmaşık yetenek ağaçlarını (skill tree), envanter yönetimini ve kaynak dağıtım panellerini ana dilinizde hızlıca çözebilirsiniz.
  • Kaderinizi Çizin: Dizideki orijinal akıştan sapan alternatif yolları seçerken, bu kararların grubunuza getireceği sonuçları net bir şekilde görebilirsiniz.

PS4 Türkçe Yama Hakkında Sıkça Sorulan Sorular​

Soru: PS4 Türkçe yama kullanımı ban sebebi midir? Cevap: Bu tarz yerelleştirme çalışmaları ve modlanmış PKG dosyaları, doğası gereği kırık ve çevrimdışı (offline) olarak kullanılan konsollarda tercih edilmektedir. Cihazınızı bu şekilde offline kullandığınız sürece herhangi bir risk teşkil etmez, güvenle oynayabilirsiniz.

Soru: Konsoldaki oyun sürümü yama için önemli mi? Cevap: Evet, konsol yamaları genellikle oyunun belirli bir sürüm numarasına (örneğin v1.00 veya v1.02 gibi) göre kodlanır. Oyununuzun sürümüyle indirdiğiniz yama patch dosyasının uyumlu olduğundan emin olmanız gerekir.

Soru: Bu yama oyundaki tüm metinleri kapsıyor mu?C evap: Evet, paylaştığımız bu kaliteli yama çalışması; ana menü, diyaloglar, çevredeki notlar ve görev açıklamaları dahil olmak üzere oyunun arayüzünü %100 oranında Türkçeleştirmeyi hedeflemektedir.

Adım Adım PS4 Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

Kurulum aşamasına geçmeden önce, konsolunuzda herhangi bir veri kaybı veya dosya çakışması yaşamamanız adına mevcut oyun dosyalarınızın ve kayıt verilerinizin (Save) bir yedeğini almayı unutmayın.

1. Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden PS4 uyumlu Türkçe yama dosyasını bilgisayarınıza indirin ve arşivden çıkartın.
  2. Arşiv içerisinden çıkan ve kurulumun tüm adımlarını içeren detaylı video dosyasını dikkatlice inceleyin.
  3. Yama dosyasını (PKG/Patch formatında) FAT32 veya exFAT biçimlendirilmiş bir USB bellek/harici disk yardımıyla PlayStation 4 konsolunuza aktarın.
  4. Konsolunuzun ayarlar menüsünden yama paketini yükleyerek kurulumu saniyeler içinde tamamlayın.

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum esnasında veya dosyayı konsola yüklerken bir hata kodu alırsanız hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik problemleri bu konunun altına yorum olarak yazabilir ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş yapıp yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak The Walking Dead: Destinies PS4 Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';