Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
27
Merhaba Turkceyama.Org hayatta kalanları,

Sanal gerçeklik (VR) dünyasının en gerçekçi, gerilim dolu ve fizik odaklı yapımlarından biri olan The Walking Dead: Saints & Sinners için hazırlanan Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Yıkılmış New Orleans sokaklarında zombilere ve acımasız insan gruplarına karşı mücadele ederken, oyunun sunduğu o derin hikayeyi ve ahlaki seçimleri tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.

Bu yama sayesinde oyundaki tüm diyaloglar, görevler, hayatta kalma rehberleri ve zanaat (crafting) arayüzü %100 Türkçeye kazandırılmıştır.

1779374226033

Neden Saints & Sinners Türkçe Yama Paketini Kullanmalısınız?​

Bu yapım sadece sıradan bir zombi vurma oyunu değil; verdiğiniz her karar hikayenin gidişatını ve kimlerin hayatta kalacağını doğrudan belirliyor.

• Kusursuz Hikaye Hakimiyeti: New Orleans'ın sırlarını, saklanan büyük gizemleri ve fısıltıyla yayılan "The Reserve" efsanesini dil bariyeri olmadan ana dilinizde öğrenin.
  • Hatasız Zanaat (Crafting) ve Geliştirme: Hayatta kalabilmek için kritik öneme sahip olan eşya yapım tariflerini, bandaj ve silah geliştirmelerini yanlış anlamadan, doğru materyallerle uygulayın.
  • Ahlaki Seçimler ve Derin Diyaloglar: Karşılaştığınız karakterlerin size sunduğu tehlikeli tekliflerin detaylarını, gizli niyetlerini ve duygularını kaçırmadan kararlarınızı verin.

Türkçe Yama Hakkında Sıkça Sorulan Sorular​

Soru: Bu yama sanal gerçeklik (VR) deneyimini veya performansını olumsuz etkiler mi? Cevap: Kesinlikle hayır. Türkçe yama eklentisi sadece metin kodlarını ve arayüz dosyalarını yapılandırır. VR performansında, kare hızında (FPS) veya görsel kalitede hiçbir düşüşe ya da bozulmaya neden olmaz.

Soru: Yama Oculus Quest standalone (bilgisayarsız) sürüm için uygun mu? Cevap: Bu yama paketi temel olarak PC VR (SteamVR ve Oculus Link/Air Link üzerinden oynanan bilgisayar sürümleri) için optimize edilmiştir. Bağımsız Quest cihazlarına doğrudan kurulum için SideQuest gibi araçlar ve özel portlanmış farklı dosyalar gerekebilir.

Adım Adım Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

Yamanın kurulumu son derece basittir. Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı orijinal oyun dosyalarınızın bir yedeğini almayı unutmayın.

1. Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirmiş olduğunuz sıkıştırılmış RAR/ZIP arşivini masaüstünüze çıkartın.
  3. Arşiv içerisinden çıkan yama dosyalarını kopyalayın.
  4. Oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu dizine giderek şu klasör yolunu takip edin ve kopyaladığınız dosyaları bu klasörün içerisine yapıştırın:The Walking Dead Saints and Sinners VR\TWD\Content\Paks\
  5. Hedefteki dosyaları değiştirme uyarısı gelirse onay verin.
İşlem başarıyla tamamlanmıştır! Artık VR başlığınızı takabilir ve tamamen Türkçe bir zombi kıyameti deneyimine adım atabilirsiniz.

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum klasörünü bulmakta zorlanırsanız, VR arayüzünde metinlerin kayması gibi bir sorunla karşılaşırsanız veya yama sonrasında bir hata alırsanız hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik problemleri bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak The Walking Dead: Saints & Sinners Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
New Orleans sokaklarında tüm oyuncularımıza güvenli ve keyifli hayatta kalmalar dilerim!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';