- Konular
- 27
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,
Telltale Games'in oyun dünyasına damga vuran, Clementine'ın çocukluktan yetişkinliğe uzanan o yürek burkan ve sürükleyici hikayesini tek bir pakette toplayan The Walking Dead: The Telltale Definitive Series için hazırlanan en güncel Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Bu devasa paket sayesinde serinin tüm sezonlarını, ek bölümlerini ve yan hikayelerini tamamen yenilenmiş, kusursuz bir Türkçe çeviriyle deneyimleyebilirsiniz.
Yama dosyası, tüm platform güncellemeleri göz önünde bulundurularak optimize edilmiştir ve otomatik kurulum programıyla birlikte gelmektedir.

Telltale Games'in oyun dünyasına damga vuran, Clementine'ın çocukluktan yetişkinliğe uzanan o yürek burkan ve sürükleyici hikayesini tek bir pakette toplayan The Walking Dead: The Telltale Definitive Series için hazırlanan en güncel Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Bu devasa paket sayesinde serinin tüm sezonlarını, ek bölümlerini ve yan hikayelerini tamamen yenilenmiş, kusursuz bir Türkçe çeviriyle deneyimleyebilirsiniz.
Yama dosyası, tüm platform güncellemeleri göz önünde bulundurularak optimize edilmiştir ve otomatik kurulum programıyla birlikte gelmektedir.

Yenilenen Türkçe Yama Özellikleri ve Çeviri İçeriği
Bu sürüm, eski sezon yamalarının sadece birleştirilmesiyle değil, tamamen baştan ele alınmasıyla oluşturulmuş en kararlı v5 versiyonudur:- Sıfırdan Yenilenen Çeviri: Tüm sezonlar ve bölümlerdeki diyaloglar elden geçirilerek çok daha akıcı ve kaliteli bir Türkçe metin yapısı sağlandı.
- %100 Türkçe Karakter Desteği: Oyunda artık Türkçe font iyileştirmeleri mevcut. "ş, ç, ğ, ı, İ, ü, ö" gibi karakterler hiçbir bozulma olmadan sorunsuz görünür.
- Geliştirilmiş Okunabilirlik: Ekrandaki bazı diyalog ve arayüz alanlarında, yazıların gözü yormadan daha rahat okunabilmesi adına yazı tipi boyutları büyütüldü.
Çeviriye Dahil Olan Tüm İçerikler (Eksiksiz Paket):
- The Walking Dead: Sezon Bir (Season 1) ve DLC içerikleri
- The Walking Dead: Sezon İki (Season 2)
- The Walking Dead: A New Frontier (Season 3)
- The Walking Dead: Final Sezonu (The Final Season)
- The Walking Dead: Michonne (Özel Mini Seri)
Uyumlu Platformlar ve Sürümler
Yama eklentisi oyunun dijital mağazalardaki mevcut tüm güncel sürümleriyle %100 uyumludur:
Steam Sürümü
Epic Games Store Sürümü
Adım Adım Türkçe Yama Kurulum Rehberi
Kurulum aşamasına geçmeden önce, oyun dosyalarınızın orijinallerini bilgisayarınızda yedeklemeyi kesinlikle unutmayın.Kritik Uyarı: Kurulumu yapacağınız esnada, yama yükleyici programın bulunduğu klasör yolunda veya oyunun kurulu olduğu dizin adında Türkçe karakter (ı, ş, ğ, ç vb.) bulunmamasına dikkat edin. Aksi takdirde kurulum programı hata verebilir veya başarısız olabilir.
- Aşağıda paylaştığım bağlantı üzerinden Türkçe yama arşiv (RAR) dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirdiğiniz RAR dosyasının içinde yer alan 2 adet yükleme dosyasını masaüstünde aynı klasöre çıkartın.
- "TWD_Definitive_Series_TRyama_v5" isimli kurulum programını (çalıştırılabilir dosya) başlatın.
- Gelen ekranda oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu ana dizini (Örnek: E:\Oyunlar\The Walking Dead The Telltale Definitive Series) hedef olarak seçin ve Kur butonuna tıklayın.
- Ekranda "Kurulum Başarıyla Tamamlandı" yazısını gördükten sonra Son butonuna basarak yükleyiciyi kapatın.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum aşamasında oyunun ana dizinini bulmakta zorlanırsanız, program hata verir veya yama sonrasında oyun açılmama sorunu yaparsa hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik problemleri bu konunun altına yorum olarak yazabilir ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş yapıp yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak The Walking Dead Definitive Series v5 Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.