Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
54
Skor
44
Merhaba Turkceyama.Org üyeleri,

Bizi son teknoloji savaş helikopterlerinin kokpitine oturtan, bol patlamalı, yüksek tempolu ve tam anlamıyla arcade tarzı bir aksiyon deneyimi sunan Thunder Wolves için hazırlanan Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.

Dünyayı tehdit eden terör örgütlerine karşı düzenlediğimiz hava operasyonlarını ve helikopter savaşlarını konu alan bu yapımda; görev direktiflerine, silah yükseltmelerine ve telsiz konuşmalarına dil bariyerine takılmadan kendi dilinizde hakim olabilirsiniz. Yama sayesinde oyundaki tüm arayüz metinleri ve altyazılar Türkçeye kazandırılmıştır.

1780144875186

Türkçe Yama Hakkında Bilmeniz Gereken Önemli Notlar​

Yama paketini sağlıklı bir şekilde kullanabilmeniz ve oyun keyfinizin bölünmemesi için lütfen aşağıdaki maddeleri dikkatlice okuyun:

• Önemli Önkoşul (Update 1): Türkçe yamayı bilgisayarınıza kurmadan önce, oyununuzun mutlaka Update 1 (birinci güncelleme) sürümünün yüklü olduğundan emin olmalısınız. Eski sürümlerde yama hata verebilir veya çalışmayabilir.
  • Karakter Desteği: Teknik kısıtlamalar nedeniyle bu yamada bazı Türkçe karakterler (Ğ, ğ, Ş, ş, İ, ı) desteklenmemektedir. Metinleri okurken bu harflerin yerine en yakın İngilizce karşılıklarını göreceksiniz.
  • Yetişkin İçerik Uyarısı: Oyunun orijinal yapısına sadık kalınarak yapılan çeviride, askeri atmosferi yansıtmak adına konuşmalarda ve telsiz diyaloglarında argo kelimeler ve küfürler yer almaktadır.

Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

Thunder Wolves Türkçe yama paketi otomatik bir yükleyici (kurulum dosyası) ile birlikte gelmektedir, bu sayede kurulumu oldukça pratiktir. Kurulum aşamasına geçmeden önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın. Ayrıca arşiv içerisinden çıkacak olan Beni Oku dosyasını da inceleyebilirsiniz.

1. Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Thunder Wolves Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
  3. Klasör içerisinden çıkan .exe uzantılı Türkçe yama kurulum dosyasını çalıştırın.
  4. Kurulum sihirbazı ekranında, yamanın oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu doğru klasöre uygulandığından emin olun. Eğer hedef dizin yanlış görünüyorsa, oyunun kurulu olduğu ana klasörü manuel olarak seçin.
  5. Kurulumu onaylayarak yükleme işlemini tamamlayın.
Yükleme işlemi başarıyla tamamlanmıştır! Oyunu başlattıktan sonra ana menüden oyun ayarlarına girerek Altyazıları (Subtitles) aktif hale getirmeyi kesinlikle unutmayın.

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum sihirbazında oyun dizinini seçerken bir hata alırsanız veya oyuna girdiğinizde telsiz konuşmaları Türkçe olarak aktifleşmezse hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak Thunder Wolves PC Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

HAKKIMIZDA

TurkceYama.Org, oyunlar ve yazılımlar için Türkçe dil yamaları oluşturma ve paylaşma konusunda lider bir kaynaktır. Amacımız, uluslararası oyun ve yazılımları Türk kullanıcılar için erişilebilir ve anlaşılır hale getirmektir. Site üzerinden, çeşitli oyunlar ve uygulamalar için hazırlanmış Türkçe yamaları bulabilir, bu yamaları nasıl oluşturacağınız hakkında bilgi edinebilir ve kendi projelerinizi toplulukla paylaşabilirsiniz. TürkçeYama.Org, detaylı rehberler, güncel yamalar, teknik destek ve topluluk forumları ile kullanıcıların dil desteği ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Türkçe içeriklerin kalitesini artırmak ve oyun deneyimini zenginleştirmek için bize katılın, bilgi alışverişinde bulunun ve katkıda bulunun!

Geri
Üst Alt