- Konular
- 47
- Skor
- 37
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,
Klasik atari döneminin efsanevi yapımlarından biri olan ve muazzam el çizimi grafikleriyle modern sistemler için yeniden canlandırılan Wonder Boy: The Dragon's Trap için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.
Yarı insan yarı sürüngen bir yaratığa dönüştürülen karakterimizin laneti bozmak ve eski formuna kavuşmak için çıktığı bu renkli macera, tamamen Türkçeleştirilmiş metinlerle çok daha keyifli bir hale geliyor. Dil bariyerine takılmadan arayüz öğelerine, eşya geliştirmelerine ve hikaye detaylarına %100 Türkçe olarak hakim olabilirsiniz.

C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Wonder Boy The Dragon’s Trap\
Laneti bozup eski formunuza kavuşacağınız bu keyifli ve nostaljik platform macerasında tüm oyuncularımıza iyi eğlenceler dilerim!
Klasik atari döneminin efsanevi yapımlarından biri olan ve muazzam el çizimi grafikleriyle modern sistemler için yeniden canlandırılan Wonder Boy: The Dragon's Trap için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.
Yarı insan yarı sürüngen bir yaratığa dönüştürülen karakterimizin laneti bozmak ve eski formuna kavuşmak için çıktığı bu renkli macera, tamamen Türkçeleştirilmiş metinlerle çok daha keyifli bir hale geliyor. Dil bariyerine takılmadan arayüz öğelerine, eşya geliştirmelerine ve hikaye detaylarına %100 Türkçe olarak hakim olabilirsiniz.

Türkçe Yama Kapsamı ve Öne Çıkan Özellikler
- %100 Tamamlanma Oranı: Oyunun ana menü ekranları, arayüz elementleri, yetenek açıklamaları, oyun içi yönlendirmeler ve tüm diyaloglar tamamen Türkçeye kazandırılmıştır.
- Platform Uyumluluğu: Yama dosyası, oyunun PC üzerindeki orijinal Steam ve diğer standart dijital platform sürümleriyle sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
Varsayılan Kurulum Yolu Rehberi
Oyununuzun bilgisayarınızda tam olarak nereye kurulu olduğunu bulmakta zorluk çekiyorsanız, Steam platformu için aşağıda paylaşılan varsayılan (default) kurulum dizinini kontrol edebilirsiniz:C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Wonder Boy The Dragon’s Trap\
Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi
Yamanın kurulum işlemi son derece basit bir "Sürükle-Bırak" mantığına dayanmaktadır. Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın. Ayrıca arşiv içerisinden çıkacak olan Beni Oku dosyasını da inceleyebilirsiniz.- Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Wonder Boy: The Dragon's Trap Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
- Oyunun bilgisayarınızda kurulu olduğu ana dizine (yukarıda paylaşılan default klasörün tam içine) giriş yapın.
- Masaüstüne çıkardığınız “Wonder Boy The Dragon’s Trap” klasörünün içerisindeki tüm dosyaları kopyalayıp oyunun ana dizinine yapıştırın.
- Bilgisayarınızın ekranına gelecek olan "Hedefteki dosyaları değiştir ve üzerine yaz" uyarısına onay verin.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum aşamasında yama dosyalarını aktarırken bir sorun yaşarsanız, oyuna girdiğinizde menü veya diyaloglar Türkçe olarak aktifleşmezse hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Wonder Boy: The Dragon's Trap Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.