- Konular
- 45
1. Genel Kurallar:
TurkceYama.Org Yönetimi
- Forumun genel kuralları bu bölümde de geçerlidir. Lütfen forumun genel kurallarını okumadan konu açmayın veya yorum yapmayın.
- Küfür, hakaret, argo ve uygunsuz dil kullanımı yasaktır. Bu tür davranışlar, uyarı veya yasaklama ile sonuçlanabilir.
- Yasadışı içerik paylaşımı, korsan oyun veya korsan yazılım dağıtımı kesinlikle yasaktır. Bu tür paylaşımlar, hesabınızın kalıcı olarak kapatılmasına neden olabilir.
- Konu başlıklarınızı açıklayıcı ve net bir şekilde yazın. Örneğin, "Uncharted 3 Türkçe Yama Sorunu" gibi.
- Aynı konuda birden fazla konu açmak yasaktır. Mevcut konulara cevap vererek devam edin.
- Konu açarken, ilgili yamanın neyle ilgili olduğunu, ne gibi sorunlar yaşadığınızı veya ne tür bir yardım beklediğinizi belirtin.
- Gereksiz mesajlar (spam), alakasız yorumlar ve başkalarını rahatsız edici içerikler yasaktır.
- Yama dosyaları paylaşmadan önce, dosyanın zararlı olmadığından emin olun. Virüslü veya zararlı dosyalar paylaşmak kesinlikle yasaktır.
- Yama dosyası paylaşırken, dosyanın içeriği, nasıl kurulum yapılacağı ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verin.
- Paylaştığınız yamaların kaynaklarını belirtin ve telif haklarına saygı gösterin. Telif hakkı ihlali durumunda, sorumluluk paylaşımı yapan kişiye aittir.
- Yama kurulumu veya diğer teknik konularda yardım isterken, karşılaştığınız sorunları ayrıntılı olarak açıklayın. Mümkünse, hata mesajlarının ekran görüntülerini paylaşın.
- Yardım isteyen diğer üyelere saygılı ve yapıcı bir şekilde yanıt verin. Yardım ederken sabırlı olun ve açıklamalarınızı net bir şekilde yapın.
- Kurallara uymayan üyeler, moderatörler tarafından uyarılabilir veya forumdan geçici ya da kalıcı olarak uzaklaştırılabilir.
- Kuralları ihlal edenler hakkında şikayette bulunmak isteyen üyeler, özel mesaj yoluyla moderatörlerle iletişime geçebilirler.
TurkceYama.Org Yönetimi