Kurallar Playstation 3 Türkçe Yama Bölümü Kurallar

Kurallar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Admin

Yönetici
Konular
45
1. Genel Kurallar:

• Forumun genel kuralları bu bölümde de geçerlidir. Lütfen forumun genel kurallarını okumadan konu açmayın veya yorum yapmayın.
  • Küfür, hakaret, argo ve uygunsuz dil kullanımı yasaktır. Bu tür davranışlar, uyarı veya yasaklama ile sonuçlanabilir.
  • Yasadışı içerik paylaşımı, korsan oyun veya korsan yazılım dağıtımı kesinlikle yasaktır. Bu tür paylaşımlar, hesabınızın kalıcı olarak kapatılmasına neden olabilir.
2. Konu Açma ve Yanıt Verme:

• Konu başlıklarınızı açıklayıcı ve net bir şekilde yazın. Örneğin, "Uncharted 3 Türkçe Yama Sorunu" gibi.
  • Aynı konuda birden fazla konu açmak yasaktır. Mevcut konulara cevap vererek devam edin.
  • Konu açarken, ilgili yamanın neyle ilgili olduğunu, ne gibi sorunlar yaşadığınızı veya ne tür bir yardım beklediğinizi belirtin.
  • Gereksiz mesajlar (spam), alakasız yorumlar ve başkalarını rahatsız edici içerikler yasaktır.
3. Yama Paylaşımları:

• Yama dosyaları paylaşmadan önce, dosyanın zararlı olmadığından emin olun. Virüslü veya zararlı dosyalar paylaşmak kesinlikle yasaktır.
  • Yama dosyası paylaşırken, dosyanın içeriği, nasıl kurulum yapılacağı ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verin.
  • Paylaştığınız yamaların kaynaklarını belirtin ve telif haklarına saygı gösterin. Telif hakkı ihlali durumunda, sorumluluk paylaşımı yapan kişiye aittir.
4. Yardım ve Destek:

• Yama kurulumu veya diğer teknik konularda yardım isterken, karşılaştığınız sorunları ayrıntılı olarak açıklayın. Mümkünse, hata mesajlarının ekran görüntülerini paylaşın.
  • Yardım isteyen diğer üyelere saygılı ve yapıcı bir şekilde yanıt verin. Yardım ederken sabırlı olun ve açıklamalarınızı net bir şekilde yapın.
5. Uyarı ve Yaptırımlar:

• Kurallara uymayan üyeler, moderatörler tarafından uyarılabilir veya forumdan geçici ya da kalıcı olarak uzaklaştırılabilir.
  • Kuralları ihlal edenler hakkında şikayette bulunmak isteyen üyeler, özel mesaj yoluyla moderatörlerle iletişime geçebilirler.
Forumumuzda Türkçe yama arayan ve paylaşan tüm üyelerimize keyifli bir forum deneyimi dileriz! Herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

TurkceYama.Org Yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

Geri
Üst Alt
';