- Konular
- 45
1. Genel Kurallar:
TurkceYama.Org Yönetimi
- Forumun genel kuralları bu bölüm için de geçerlidir. Üyeler saygılı ve yapıcı bir dil kullanmalıdır.
- Hakaret, küfür, argo dil ve diğer üyelere yönelik olumsuz ifadeler yasaktır. Uygunsuz davranışlarda bulunanlar uyarılabilir veya forumdan uzaklaştırılabilir.
- Yasadışı içeriklerin, korsan yazılımların ve telif hakkıyla korunan materyallerin paylaşımı yasaktır.
- Konu başlıklarınız açık ve oyunla ilgili bilgileri yansıtacak şekilde olmalıdır. Örneğin, "The Witcher 3 Karakter İncelemesi" veya "Divinity: Original Sin 2 Stratejiler".
- Aynı oyun veya konuyla ilgili birden fazla konu açmaktan kaçının. Benzer konular varsa, mevcut başlık altında tartışmaya devam edin.
- RPG oyunları hakkında yapılan yorumlar ve tartışmalar yapıcı ve saygılı olmalıdır. Farklı görüşlere saygı gösterin ve kişisel saldırılardan kaçının.
- RPG oyunları hakkında tanıtım ve inceleme yazıları paylaşırken, oyunun temel özelliklerini, oynanışını ve genel izlenimlerinizi belirtin.
- Tanıtım ve incelemelerde oyunun geliştirici ekibi, platformlar, çıkış tarihi ve diğer önemli bilgiler yer almalıdır.
- İncelemelerinizde objektif ve adil olun. Hem olumlu hem de olumsuz yönleri değerlendirin.
- RPG oyunlarında karakter oluşturma, sınıf seçimi ve beceri geliştirme hakkında stratejiler ve ipuçları paylaşabilirsiniz.
- Kendi oyun içi stratejilerinizi ve karakter geliştirme yöntemlerinizi ayrıntılı bir şekilde açıklayın.
- Oyun mekanikleri hakkında bilgi verirken, resmi kurallar ve oyunun adil oyun prensiplerine uygun olmaya özen gösterin.
- RPG oyunları hakkında teknik destek veya yardım taleplerini açık bir şekilde belirtin. Karşılaştığınız sorunları ve denediğiniz çözümleri ayrıntılı olarak açıklayın.
- Yardım taleplerine yanıt verirken, sorunun çözümüne yönelik net ve uygulanabilir bilgiler sunun. Yanıltıcı veya eksik bilgi vermekten kaçının.
- RPG oyunları ile ilgili düzenlenen etkinlikler, turnuvalar veya topluluk aktiviteleri hakkında bilgi paylaşabilirsiniz.
- Etkinlikler, topluluk üyelerinin katılımını teşvik eden ve olumlu bir deneyim sunan şekilde düzenlenmelidir.
- Forum kurallarına uymayan içerikler ve davranışlar, moderatörler tarafından uyarılabilir, geçici olarak uzaklaştırılabilir veya forumdan kalıcı olarak yasaklanabilir.
- Kurallara aykırı davranışları bildirmek için moderatörlerle özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
TurkceYama.Org Yönetimi