Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
14
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,

Korsanlık temasını suikastçı evreniyle muazzam bir şekilde harmanlayan ve serinin en sevilen halkalarından biri olan Assassin's Creed 4: Black Flag için özel olarak hazırlanmış PS3 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Edward Kenway ile Karayipler'in altını üstüne getireceğiniz bu efsanevi macerayı, PlayStation 3 konsolunuzda tamamen kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz.

1779019490326.png

Bu yama paketi, oyunun BLES01882 koduyla uyumlu Avrupa sürümü için özel olarak optimize edilmiştir.

Kurulum Öncesi Bilmeniz Gerekenler ve Önemli Notlar​

Kurulum aşamasına geçmeden önce, konsolunuzda herhangi bir veri kaybı yaşamamanız adına lütfen şu detaylara dikkat edin:

• Veri Temizliği: Hata almamak için kuruluma başlamadan önce konsolunuzdaki oyuna ait eski kayıt dosyalarını (Save), veri yüklemelerini ve güncelleme dosyalarını temizlemeniz önerilir.
  • Yedekleme: Orijinal oyun dosyalarınızın zarar görme ihtimaline karşı, transfer edeceğiniz klasörün mutlaka bir yedeğini bilgisayarınızda saklayın.
  • Sorumluluk: Kurulum esnasında oluşabilecek dosya bozulmaları veya veri kayıpları tamamen kullanıcı sorumluluğundadır.

Adım Adım PS3 Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

1. Aşağıda yer alan bağlantıdan sıkıştırılmış Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirdiğiniz RAR arşivini masaüstünüze çıkartın.
  3. Arşiv içerisinden çıkan dosyaları, PS3 konsolunuzun veya harici diskinizin içinde yer alan şu hedef klasörün içerisine aktarın (Değiştirme uyarısı gelirse "Tümüne Evet" deyin):Assassins Creed 4 Black Flag-BLES01882\PS3_GAME\USRDIR
  4. Dosya aktarımı tamamlandıktan sonra oyunu konsolunuzdan başlatabilir ve tamamen Türkçe olarak korsanlık dünyasına adım atabilirsiniz.

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum aşamasında klasör yollarını bulmakta zorlanırsanız, oyun içi metinlerin aktifleşmesiyle ilgili bir sorunla karşılaşırsanız veya siyah ekran hatası alırsanız hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik problemleri bu konunun altına yorum olarak yazabilir veya doğrudan profilim üzerinden bana ulaştırabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak Assassin's Creed 4: Black Flag PS3 Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt
';