- Konular
- 14
Merhaba Turkceyama.Org takipçileri,
Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve suikastçı dünyasının en kült yapımlarından biri olan Assassin's Creed: Brotherhood için özel olarak hazırlanan PS3 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Ezio Auditore'nin Roma'yı tapınakçılardan geri almak için verdiği o devasa mücadeleyi, PlayStation 3 konsolunuzda tamamen kendi dilinizde ve eksiksiz bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Bu yama paketi, oyunun BLES00910 koduyla uyumlu Avrupa sürümü için özel olarak optimize edilmiştir.
Ezio'nun Roma'daki suikastçı kardeşliğini kurma yolculuğunda herkese keyifli oyunlar dilerim!
Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve suikastçı dünyasının en kült yapımlarından biri olan Assassin's Creed: Brotherhood için özel olarak hazırlanan PS3 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Ezio Auditore'nin Roma'yı tapınakçılardan geri almak için verdiği o devasa mücadeleyi, PlayStation 3 konsolunuzda tamamen kendi dilinizde ve eksiksiz bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Bu yama paketi, oyunun BLES00910 koduyla uyumlu Avrupa sürümü için özel olarak optimize edilmiştir.
Türkçe Yama Hakkında ve Çeviri Durumu
Bu yerelleştirme çalışması, oyunun tüm dinamiklerini kapsamaktadır ve konsol sürümünde herhangi bir donma veya kasma yapmadan kararlı bir şekilde çalışır. Çeviri durumunun detayları şu şekildedir:- Menü, Arayüz ve Görev Metinleri: %100
- Senaryo ve Hikaye Diyalogları: %100
Adım Adım PS3 Türkçe Yama Kurulum Rehberi
Kurulum aşamasına geçmeden önce, konsolunuzda herhangi bir veri kaybı yaşamamanız adına oyun dosyalarınızın orijinallerini bilgisayarınızda yedeklemeyi unutmayın.- Aşağıda paylaştığım bağlantıdan sıkıştırılmış Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- İndirdiğiniz RAR arşivini klasöre çıkartın.
- Arşiv içerisinden çıkan dosyaları, FTP veya bir USB bellek yardımıyla PS3 cihazınızın içerisindeki oyun klasörünün (BLES00910) gerekli dizinine aktarın ve orijinal dosyalarla değiştirin.
- Dosya transferi bittikten sonra oyuna giriş yapabilirsiniz. Eğer altyazılar otomatik gelmezse, oyun içi ayarlardan aktif etmeyi unutmayın.
Teknik Destek ve Yardım
Kurulum esnasında klasör dizinlerini bulmakta zorlanırsanız, siyah ekran hatası alırsanız veya yamanın aktifleşmesiyle ilgili bir problem yaşarsanız hiç çekinmeden bu konunun altına yorum yazabilir ya da doğrudan profilim üzerinden bana ulaşabilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş yapıp yardımcı olmaya çalışacağım.İndirme Bağlantısı
Konuya yorum yazarak Assassin's Creed: Brotherhood PS3 Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için beğenmeli ve cevap yazmalısınız.