Türkçe Yama

Templer

Admin
Konular
47
Skor
37
Merhaba Turkceyama.Org üyeleri,

Teku isimli genç bir çırağı yönettiğimiz, göz alıcı el çizimi sulu boya grafikleri ve zorlu bulmacalarıyla öne çıkan sanatsal macera-platform oyunu Candle için hazırlanan %100 Türkçe yama dosyasını sizlerle paylaşıyorum.

Kabilemizin kaçırılan şamanını kurtarmak ve dünyayı saran karanlığı aydınlatmak için çıktığımız bu tehlikeli yolculukta, hikayenin tüm detaylarına ve bulmacaların ipuçlarına dil bariyerine takılmadan kendi dilinizde hakim olabilirsiniz. Yama sayesinde oyundaki tüm arayüz, dökümanlar ve anlatıcının seslendirdiği hikaye metinleri tamamen Türkçeye kazandırılmıştır.

1779824524757

Türkçe Yama Kapsamı ve Öne Çıkan Özellikler​

• %100 Tamamlanma Oranı: Oyunun ana menüsü, bulmaca ipuçları, hikaye anlatımları, arayüz öğeleri ve tüm altyazılar tamamen Türkçeleştirilmiştir.
  • Platform Uyumluluğu: Yama dosyası, oyunun PC üzerindeki orijinal Steam ve diğer standart dijital platform sürümleriyle sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Varsayılan Kurulum Yolu Rehberi​

Oyununuzun bilgisayarınızda tam olarak nereye kurulu olduğunu bulmakta zorluk çekiyorsanız, Steam platformu için aşağıda paylaşılan varsayılan (default) kurulum dizinini kontrol edebilirsiniz:

C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Candle\

Adım Adım PC Türkçe Yama Kurulum Rehberi​

Yamanın kurulum işlemi son derece basit bir "Sürükle-Bırak" mantığına dayanmaktadır. Kuruluma başlamadan önce, her ihtimale karşı orijinal oyun klasörünüzün bir yedeğini almayı kesinlikle unutmayın. Ayrıca arşiv içerisinden çıkacak olan Beni Oku dosyasını da inceleyebilirsiniz.

1. Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Candle Türkçe yama arşiv dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirmiş olduğunuz ZIP/RAR arşivini masaüstünüze bir klasör olarak çıkartın.
  3. Oyunun kurulu olduğu ve "Candle.exe" dosyasının yer aldığı ana dizine (yukarıda paylaşılan default klasörün tam içine) giriş yapın.
  4. Masaüstüne çıkardığınız “Candle” klasörünün içerisindeki tüm dosyaları kopyalayıp oyunun bu ana dizinine yapıştırın.
  5. Bilgisayarınızın ekranına gelecek olan "Hedefteki dosyaları değiştir ve üzerine yaz" uyarısına onay verin.
Yükleme işlemi başarıyla tamamlanmıştır! Oyunu başlattıktan sonra seçenekler (Options) menüsünden Altyazıları (Subtitles) aktif hale getirmeyi unutmayın.

Teknik Destek ve Yardım​

Kurulum aşamasında yama dosyalarını aktarırken bir sorun yaşarsanız, oyuna girdiğinizde anlatıcının sözleri veya menü Türkçe olarak aktifleşmezse hiç çekinmeyin. Yaşadığınız tüm teknik aksaklıkları bu konunun altına yorum yazarak ya da doğrudan profilim üzerinden bana iletebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olmaya çalışacağım.

İndirme Bağlantısı​

Konuya yorum yazarak Candle %100 Türkçe yama indirme linkine ulaşabilirsiniz:

Gizli içerik
İçeriğe erişebilmek için konuya anlamlı bir mesaj yazmanız ve gönderiyi beğenmeniz gerekmektedir. Gereksiz, anlamsız veya spam niteliğindeki mesajlar forum kurallarını ihlal eder ve hesabınızın uzaklaştırılmasına neden olabilir. Yazdığınız mesajlar moderatör onayından geçtikten sonra indirme bağlantıları aktif olacaktır. Onay süreci tamamlanana kadar lütfen sabırlı olun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Teku'nun sol elindeki kutsal ateşi koruyarak karanlığı alt edeceğiniz bu sanatsal macerada tüm oyuncularımıza iyi oyunlar ve keyifli bulmaca çözmeler dilerim!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

HAKKIMIZDA

TurkceYama.Org, oyunlar ve yazılımlar için Türkçe dil yamaları oluşturma ve paylaşma konusunda lider bir kaynaktır. Amacımız, uluslararası oyun ve yazılımları Türk kullanıcılar için erişilebilir ve anlaşılır hale getirmektir. Site üzerinden, çeşitli oyunlar ve uygulamalar için hazırlanmış Türkçe yamaları bulabilir, bu yamaları nasıl oluşturacağınız hakkında bilgi edinebilir ve kendi projelerinizi toplulukla paylaşabilirsiniz. TürkçeYama.Org, detaylı rehberler, güncel yamalar, teknik destek ve topluluk forumları ile kullanıcıların dil desteği ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Türkçe içeriklerin kalitesini artırmak ve oyun deneyimini zenginleştirmek için bize katılın, bilgi alışverişinde bulunun ve katkıda bulunun!

Geri
Üst Alt